Blog Hondentrimland

Saskia Angenent-Degens (1972) is gediplomeerd hondentrimmer, professioneel hondenfotograaf en eigenaar van Hondentrimland. In 2018 gooide zij het roer om en is vanuit haar bureaustoel de hondenwereld ingedoken. Sinds de ommezwaai houdt Saskia zich vooral bezig met de gezondheid, het welzijn en vertrouwen en respect van de honden.

Haar eigen hond, Field Spaniël Daffy, die in 2014 in haar leven kwam en waar ze in haar vrije tijd de gekste en grappigste avonturen mee beleeft, heeft de liefde voor de trouwe viervoeters enorm vergroot. Het was voor Saskia al snel duidelijk dat ze haar hart en passie wilde volgen en met honden wilde gaan werken. Omdat zij buitengewoon nieuwsgierig, leergierig en enthousiast is en alles over honden wil weten, volgt ze regelmatig cursussen, trainingen en bezoekt ze evenementen, bijeenkomsten om up-todate te blijven. Elke maand schrijft Saskia informatieve en avontuurlijke verhalen over wetenswaardigheden, gezondheid en actuele zaken omtrent het allerleukste huisdier ‘onze hond’. Veel leesplezier!

www.hondentrimland.nl

Blog Hondentrimland
Gouden duo Mokka & Nova

Honden kunnen veel voor mensen betekenen. Ze zijn er altijd; op vrolijke en verdrietige momenten. We kennen veel bijzondere verhalen over lieve en ondeugende honden.

LEES VERDER
Blog Hondentrimland
Lester, de superhond

Een perfect opgevoede KNFG-hond die onverwachts een gezinshond werd. Dit overkwam Lester en zijn baasjes. Als puppy kwam hij bij een puppy pleeggezin en de

LEES VERDER