Blog Hondentrimland

Saskia Angenent-Degens (1972) is gediplomeerd hondentrimmer, professioneel hondenfotograaf en eigenaar van Hondentrimland. In 2018 gooide zij het roer om en is vanuit haar bureaustoel de hondenwereld ingedoken. Sinds de ommezwaai houdt Saskia zich vooral bezig met de gezondheid, het welzijn en vertrouwen en respect van de honden.

Haar eigen hond, Field Spaniël Daffy, die in 2014 in haar leven kwam en waar ze in haar vrije tijd de gekste en grappigste avonturen mee beleeft, heeft de liefde voor de trouwe viervoeters enorm vergroot. Het was voor Saskia al snel duidelijk dat ze haar hart en passie wilde volgen en met honden wilde gaan werken. Omdat zij buitengewoon nieuwsgierig, leergierig en enthousiast is en alles over honden wil weten, volgt ze regelmatig cursussen, trainingen en bezoekt ze evenementen, bijeenkomsten om up-todate te blijven. Elke maand schrijft Saskia informatieve en avontuurlijke verhalen over wetenswaardigheden, gezondheid en actuele zaken omtrent het allerleukste huisdier ‘onze hond’. Veel leesplezier!

www.hondentrimland.nl

Blog Hondentrimland
Help, mijn hond klit

“Ik heb hem gisteren nog helemaal goed geborsteld!” De meest voorkomende uitspraak van veel hondeneigenaren. Maar hoe goed ze ook borstelen, in de praktijk blijkt

LEES VERDER

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een abonnement!

Neem nu een 1-jarig of een 2-jarig abonnement op Onze Hond magazine!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 15 maart geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!