Advertorial-platinum-onze-hond_900x600px

Wij zorgen voor uw hond, al meer dan 16 jaar

Het bereidingsproces Fleischsaftgarung brengt hondenvoeding tot het niveau van humane voeding en draagt zo bij aan een toename van levenskwaliteit voor uw beste vriend.

U kent het vast wel: u kijkt uit naar uw maaltijd, het eten smaakt u fantastisch, daarna voelt u zich opperbest en door uw voeding blijft u gezond. Dat is levenskwaliteit en uw beste vriend ervaart dat net zo.

Wat betekent Fleischsaftgarung ?

Fleischsaftgarung is een bereidingswijze van vers vlees. Fleischsaftgarung bestaat uit bijzondere gaarmethodes voor vlees die topchefs vaak gebruiken om vlees dankzij het vleessap lekkerder en ook gezonder te bereiden. Daarom is Fleischsaftgarung eigenlijk een bereidingswijze van humane voeding.

Onze droge voeding, snacks en natte voeding worden bereid met twee verschillende gaarmethodes. Beide methodes hebben één ding gemeen: vers vlees wordt alleen gegaard in het eigen vleessap dat rijk is aan voedingsstoffen, zonder toevoeging van water.

Droge voeding en snacks ontstaan wanneer het verse vlees lang op lage temperatuur wordt gegaard en het vleessap van het verse vlees, dat rijk is aan voedingsstoffen, door de kooktechniek van het reduceren wordt geconcentreerd.
Natte voeding ontstaat door een techniek van kort garen, waarbij het belangrijk is dat de warmte de kern van het verse vlees zo snel mogelijk bereikt. Daarom wordt natte voeding alleen in de Tetra Recart®-verpakking gegaard en niet in blik.

Fleischsaftgarung zorgt voor de bijzondere eigenschappen van onze hondenvoeding:

  • Bijzonder rijk aan voedingsstoffen
  • Een echte lekkernij voor uw hond
  • Licht verteerbaar
  • Extra voedzaam dankzij de hoge concentratie aan voedingsstoffen
  • Goed voor de tanden (minder koolhydraten verminderen de vorming van tandsteen)
  • Goed voor de lijn (minder koolhydraten verminderen het risico op overgewicht)

Bijkomstige eigenschappen van onze droge voeding:

  • Gemakkelijk te kauwen dankzij het vleessap
  • Geen opgeblazen buik

Meer informatie: www.platinum.com/nl/fleischsaftgarung

 

Deel bericht

Bekijk ook