Dermagroom-3-mousses

Wassen zonder Water!

DermaGroom mousses

Vieze baard, vieze geur, vieze pootjes, vieze sloot, urineverlies, poep aan de billen, rollen in wat dan ook….. DermaGroom heeft hiervoor een grondige en snelle oplossing. Een mousse te gebruiken als droogshampoo. Makkelijker kan het haast niet. Doe een flinke dot mousse op je hand of op een doek, breng het aan op de vieze plek(ken), laat het even inwerken en neem het weer af met een droge doek of tissue.

Hoe werkt het?
De mousses van DermaGroom zijn huidverzorgende schoonmaak/opfris droogshampoos. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat de viezigheid uit de vacht los laat en dat vieze geuren geneutraliseerd worden. Daarnaast zitten er huidverzorgende stoffen in en kunnen de mousses ook gebruikt worden als huidverzorging.De mousses bevatten o.a. ureum en hyaluronzuur als vochtinbrengende ingrediënten en calendula en kamille als zachte ondersteuning voor de huid.

De mousses

Daily Fresh mousse met blue lotus
Deze mousse is bij uitstek geschikt voor een dagelijkse verzorging en reiniging van uw hond. Door de toevoeging van zingluconaat en salvia werkt deze ook krachtig tegen schilfers.

Daily Fresh mousse zonder geurstoffen
Niet ieder dier (denk ook aan kittens, katten, konijnen, puppies en kieskeurige honden) houdt van aanwezigheid van een sterke geur. Daarom ook deze mooie mousse zonder geurstoffen, maar wel met een veilig en krachtig ingrediënt dat geuren neutraliseert.

Sensi mousse
Speciaal ontwikkeld voor dieren met (allergie) gevoelige huid. Deze bevat naast de bovengenoemde  vochtinbrengende stoffen ook honing, havermout en allantoïne. De Sensi mousse werkt extra verzachtend en verminderd de rode huid bij allergie gevoelige dieren.

Verkooppunten:
De DermaGroom mousses zijn te koop bij de trimsalon van uw huid- en vachtprofessionals of via de in dermatologie gespecialiseerde website. 

 

DermaGroom is onderdeel van Maxani Animal Healthcare BV. We richten ons op de professionele verzorging van de huid van de gezelschapsdieren, om hiermee het gebruik van systemische medicatie te voorkomen of te reduceren.

4.3/5 - (3 stemmen)

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook