Golden,Retriever,Smile

Tinberdog.nl Marktplaats voor hondenproducten en diensten

Tijdens de laatste Covid Pandemie is het aantal Honden eigenaren enorm gestegen. Nederland telt ong. 3 miljoen geregistreerde hondenbezitters. Het is wetenschappelijk bewezen dat honden kunnen bijdragen aan een gezond levensstijl en positiviteit. Ook dragen honden bij aan onze veiligheid in en rondom het huis. Het is daarom van belang dat wij goed voor onze honden zorgdragen.

Tinberdog.nl is een marktplaats, die zich richt op alles wat met Honden te maken heeft zoals Honden artikelen, accessoires en professionele services voor Honden. Adverteren op Tinberdog.nl is grotendeels gratis voor de meeste rubrieken. Het Tinberdog netwerk bestaat verder uit een  honden forum, Blog en Instagram kanaal met inmiddels 14.4 volgers. Tinberdog.nl maakt deel uit van online netwerk, met verschillende websites actief in Nederland, België en Spanje.

Tinberdog.nl is faciliterend als een advertentie platform. Hondenliefhebbers en adverteerders vinden elkaar via Tinberdog.nl De marktplaats laat zich herkennen door een makkelijke navigatie en wordt voor de locatie bepaling van de adverteerder, gebruik gemaakt van Google maps. Aan veilig handelen wordt op Tinberdog veel aandacht besteed. Voor professionals biedt de marktplaats een Business account. Hiermee kan onbeperkt worden geadverteerd tegen een vast 3 maandelijks tarief.  Adverteerders hebben de mogelijkheid om hun producten of diensten extra te promoten, om de bezoekers aantallen aanzienlijk te laten stijgen op hun advertentie(s).   

Goede doelen en/of Honden opvang organisaties kunnen Gratis gebruik maken van een zakelijk account op Tinberdog.nl, waarmee onbeperkt kan worden geadverteerd. Voor vragen of advertentie mogelijke kan men via de website contact met Tinberdog.nl opnemen.

Website. www.tinberdog.nl

4/5 - (2 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook