Nieuwsbrief_podcast_600x400_v3

De informatieve én gezellige podcast over het leven met een hond

Luister nu naar de Smuldier podcast: “Wie laat de hond uit?” Een gezellige en informatieve podcast waarin baasjes en deskundigen je alles vertellen over het leven met een hond. Of je nu zelf al een hond hebt of nog overweegt er een te nemen.

Benieuwd naar hoe de eerste ontmoeting tussen baasjes en hun honden verliep? Op zoek naar tips om beter aan elkaar te wennen? Of wil je graag weten waar je op moet letten wanneer je op zoek bent naar een hond en welke voorbereidingen je moet treffen? Waar op letten bij het kiezen van het juiste hondenvoer? Allemaal onderwerpen die je zult terug horen in de podcast “Wie laat de hond uit?”.

Iedere aflevering bespreken enthousiaste hondenbaasjes hun ervaringen over uiteenlopende onderwerpen, naar aanleiding van de vraag van een luisteraar. Ook schuift een deskundige aan die antwoord geeft op deze vraag en je meer kan vertellen over de onderwerpen die je tegenkomt als je al een hond hebt of als je nog aan het oriënteren bent op de aanschaf van een hond.

Nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast hier.

Heb je zelf een vraag of onderwerp welke je graag terug wilt horen in onze podcast? Stuur deze dan naar podcast@smuldier.nl

Deze podcast word je aangeboden door Smuldier, het allerlekkerste hondenvoer.

Veel luisterplezier!

4.6/5 - (5 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook