Riverwood-Hond-Advertorial-Afbeelding---Onze-Hond

Op zoek naar de beste voeding voor je hond?

Heeft jouw hond last van jeuk of een doffe vacht? Of ben je op zoek naar een graanvrije hypoallergene hondenvoeding met veel vlees, die vooral erg lekker en gezond is? Wil je jouw puppy graag alle bouwstoffen geven voor een gezonde groei? Kijk dan eens naar Riverwood, de ultra premium voeding voor jouw hond.

Wat maakt Riverwood uniek?

Bij Riverwood geloven we in de kracht van de natuur, door te kiezen voor Riverwood, kies je het allerbeste voor je huisdier. Het vlees dat wij gebruiken voor Riverwood, is afkomstig van dieren die vrij rond hebben kunnen lopen waardoor zij een dierwaardig bestaan hebben gehad. Daarnaast zijn alle Riverwood verrijkt met een uitgebalanceerde selectie aan groenten en fruit, aangevuld met krachtige kruiden die de gezondheid van jouw hond ondersteunen. Uiteraard zijn al onze producten vrij van kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Waarom veel vlees of vis belangrijk is

Het geven van brokken met veel vlees of vis heeft verschillende voordelen. Zo zijn deze erg goed te verteren en kan jouw hond of kat hier veel energie uit halen. De betere verteerbaarheid resulteert in meer energie, maar ook minder ontlasting. Daarnaast geeft het een heerlijke smaak én onderhoud het de spiermassa van jouw viervoeter.

Waarom graanvrije dierenvoeding?

Alle Riverwood producten zijn graan- en glutenvrij, en daardoor uitstekend geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor granen, gluten, glutenallergie of glutenintolerantie. Onze producten zijn hierdoor zeer geschikt voor honden die allergisch zijn voor granen zoals mais, rijst, gerst, tarwe enz.

Waarom hypoallergene dierenvoeding

Sommigen honden hebben last van een eiwit-allergie of eiwitintolerantie. Je kunt dit herkennen bij een hond die veel krabt, haaruitval heeft of huiduitslag. Voor deze huisdieren is hypoallergeen voer vaak een uitkomst.  Het voordeel van onze voedingen is dat de kans op een allergische reactie aanzienlijk wordt verkleind doordat wij gebruik maken van unieke eiwitbronnen zoals bijvoorbeeld eend, kalkoen, fazant, lam, konijn, zalm, witvis, haring, wildzwijn, hert en rendier.

Kijk voor meer informatie op www.riverwoodpetfood.com

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook