Wassenaar commercieel (CVR09461)

Nieuwbouw gerealiseerd voor Stichting Dierenzorg Wassenaar

Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar heeft onlangs een nieuwbouw gerealiseerd. De stichting – die in 1926 is opgericht door de hofdames van Koningin Wilhelmina – heeft met het nieuwe verblijf een modern en uiterst diervriendelijke opvang. Een mooie combinatie met de goede zorg van professionele dierverzorgers en enthousiaste vrijwilligers.

Professionele kennels als basis voor dierenwelzijn

Voor de inrichting heeft de Stichting gekozen voor Nooyen Fencing & Kennels vanwege de duurzaamheid door hoogwaardige kwaliteit. Het nieuwe hoofdgebouw is voorzien van binnenkennels – inclusief een quarantaine inrichting en ziekenboeg – en is er zo’n 80m2 aan buitenruimtes gecreëerd voor senior honden. Daarnaast zijn er ook sluizen aangebracht, kattenrennen gerealiseerd met gaaspanelen (maaswijdte 50*50) en 9 buitenruimtes voor pension- en asielkatten (16m2 per ruimte). Voor de binnenkennels is gekozen voor spijlafstanden van 5 centimenter en kunststof tussenwanden met slimme doorlaatschuiven, wat het werkgemak bevorderd.

Speciaal gebouw voor kleine honden en kattentuin

Daarnaast is er ook een inrichting gecreëerd voor kleine honden (30 binnenkennels en 34 buitenkennels) met circa 200 m2 buitenruimte. De aparte kattentuin – met ruime buitenruimte en 80 stuks individuele verblijven – zijn naast de gaaspanelen afgewerkt met kunststof en wegneembare tussenwanden.

De realisatie in Wassenaar is met recht een plaatje te noemen en biedt de Stichting Dierenzorg een verantwoorde toekomst met een oerdegelijke basis, wat optimaal inspeelt op het natuurlijk gedrag van de dieren.

Nooyen Fencing & Kennels

Nooyen Fencing & Kennels is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de productie van maatwerk op het gebied van kennels, (industrie)hekwerken en (sier)poorten. Mede door deze ervaring is Nooyen blijvend in staat wensen van klanten om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail. Nooyen kennels worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van kennelinrichting. Steeds vaker worden dierenasiels en honden- en kattenpensions uitgerust met Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie: https://www.fencingkennels.com of bel +32 11 66 16 22.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.