Dog Getting Dirty In Muddy Water. Shaking Of Mud And Water

Maxani Dirt Off vacht- en huidshampoo

Bent u ook zo gek op uw hond? Mijn hond is namelijk de liefste, grappigste, fotogeniekste en onmisbaar! Ik ga voor hem door het vuur, maar een hele enkele keer raakt hij mijn gevoelige snaar….Nog net even die modderpoel induiken aan het einde van de wandeling, de geur van dat rotte visje op het strand moet toch echt in zijn kraag gerold worden, het weiland wat net gegierd is, moet ingewijd worden met een buikschuiver of ik geef hem een lekkere aai waarna ik zelf stinkende, vette handen heb! ….Herkenbaar???? 

Ik was mijn hond niet zo vaak maar er zijn gewoon momenten, dat het echt moet. Ik kies dan wel echt voor een kwalitatief goede shampoo die zacht is voor de huid en vacht van mijn hond.

“Wist u dat het gebruik van uw eigen shampoo bij uw huisdier voor veel problemen kan zorgen?”

De huid van onze huisdieren is dunner dan onze huid. Dit zorgt ervoor dat de huid gevoeliger is voor veel ingrediënten. Sommige ingrediënten die in “mensen shampoo” worden gebruikt zijn zelfs giftig voor uw huisdier. Om huidproblemen of vergiftiging te voorkomen is het gebruik van een speciale dieren shampoo heel belangrijk!

Nieuw!!! Dirt Off vacht- en huidshampoo

De Dirt Off vacht- en huidshampoo verwijdert krachtig vuil, schilfers en vet! Dit gebeurt zonder de huid te beschadigen of uit te drogen! 

Waarom Maxani Dirt Off shampoo?

Dirt Off haalt vet en vuil krachtig uit de vacht en verwijderd vieze geuren zonder dat het de huid van uw huisdier uitdroogt. Deze shampoo wordt door dierenartsen gebruikt om huid en vacht goed te reinigen alvorens te starten met een medicinale shampootherapie. Deze shampoo is dus zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Wie zijn wij?

Maxani Animal Healthcare BV staat bekend om zijn high end dermatologische producten voor dieren. Door onze ruime ervaring kunt u erop vertrouwen dat u een kwalitatief hoogstaande shampoo gebruikt voor uw huisdier.

Probeer nu!

De huid- en vachtshampoos van Maxani Animal Healthcare zijn uitsluitend te verkrijgen via uw (online) dierenarts.

Win:

Plaats een foto van uw vieze hond op de Facebook pagina van Maxani en maak kans op een gratis fles Dirt Off shampoo.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.