Dogs and more

Hondvriendelijke vakantiewoningen met omheinde tuin

Geniet van een heerlijke vakantie in één van onze hondvriendelijke vakantiewoningen in Appelscha of Lochem. De woningen zijn gelegen in een bosrijke omgeving waar zowel u als uw hond van kan genieten.

Elke woning (100m2) is geschikt voor maximaal 6 personen met maximaal 4 honden en heeft een mooie omheinde tuin met terras. De woningen beschikken over een volledig ingerichte keuken, bedlinnen en handdoeken, was/droogcombinatie, een houtkachel en natuurlijk wifi.

Appelscha

In Appelscha bent u op 200m afstand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, met het grootste hondenlosloopgebied van Nederland. Een perfect gebied om met elkaar en de hond(en) veel plezier te beleven. In de omgeving zijn mooie mountainbike routes te vinden, er is een outdoor klimpark, GPS tochten en er is zelfs de mogelijkheid om open water te zwemmen in het nabijgelegen Canadameer.

Lochem

Deze oude vestingstad kent haar natuurlijke schoonheden. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden in de bosrijke omgeving van de Lochemse berg. Maar ook voor mountainbikers is het een mooi gebied. Daarnaast is er onder andere een zwembad, golfclub, beleefboerderij en de kastelenroute rondom Lochem.

Ontdek alle details of reserveer direct via: http://www.dogsonthemove.nl

4.2/5 - (6 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook