Afbeelding1

Gewrichtsproblemen en atrose bij je hond: herken het tijdig.

Gewrichtsproblemen komen zeer vaak voor

Er zijn verschillende oorzaken voor gewrichtsproblemen die artrose kunnen veroorzaken bij honden. Artrose is slijtage in één of meerdere gewrichten. Deze slijtage kan niet gestopt worden en kan geleidelijk aan meer pijn en ongemak veroorzaken. Bewegen wordt steeds moeilijker en pijnlijker, waardoor huisdieren zelfs zullen vermijden om te bewegen.

Artrose kan in alle gewrichten voorkomen, maar bij honden zien we deze slijtage vooral in de knieën, ellebogen, heupen, tenen en de rug.

Gelukkig zijn er oplossingen om je viervoeter opnieuw met plezier te laten bewegen.

Artrose wordt jammer genoeg niet altijd herkend

Honden laten niet altijd merken dat ze pijn hebben. Het herkennen van de signalen van artrose, zeker in een vroeg stadium, is vaak een hele uitdaging.

Een veel voorkomend symptoom is ‘startkreupelheid’. De hond zal stram of kreupel lopen na een lange periode van rust. Wanneer honden bijvoorbeeld uit de mand komen, lopen ze bij de eerste passen stram, maar naarmate ze wat langer in beweging zijn, zal dit afnemen. Honden met artrose kunnen vaak ook minder vlot in de auto springen. Het lopen gaat steeds moeizamer, de zin om te spelen en te wandelen neemt af en ze gaan vaker liggen tijdens het wandelen of tijdens het spelen.

Flexadin Advanced voor het soepel houden van de gewrichten van je huisdier.

Unieke werking

Flexadin Advanced is een innovatief voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten, speciaal ontwikkeld voor honden met artrose. De unieke combinatie van niet-gedenatureerd collageen type II, omega 3-vetzuren en Vitamine E zorgt voor een verhoogde beweeglijkheid van de gewrichten.

Lekker kauwbrokje, slechts 1x per dag te geven

Flexadin Advanced is beschikbaar voor zowel honden als katten. De lekkere en handige kauwbrokjes kan je makkelijk als snoepje geven.

Bovendien is één smakelijk kauwbrokje per dag reeds voldoende, onafhankelijk van het gewicht van je huisdier. Lekker makkelijk toch!

Voor meer informatie kijk op www.myhappypet.nl

3.4/5 - (5 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook