Thomas stofzuiger

Gek op je trouwe viervoeter? Maar niet op de ronddwarrelende haartjes?

Ben jij net als wij dol op je huisdier(en), maar drijven de rondvliegende haren je wel eens tot waanzin? Gelukkig hebben we daar bij Thomas Stofzuigers een oplossing voor: de vrolijke, Hollands gekleurde Thomas Aqua+ Pet & Family stof- en waszuiger. De stofzuiger is gemaakt voor huisdiereigenaren en is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van dierenharen, vlekken en nare luchtjes. Ben je op zoek naar een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen? Maak dan kennis met onze dierenvriend: de Thomas Aqua+ Pet & Family.

Stofzuigers voor dierenvrienden

Iedereen met een hond of kat kan het beamen: wanneer je in een huis woont met één of meerdere honden (of katten) weet je dat stofzuigen een essentieel onderdeel van je huishouden is. Of je nu even lekker op de bank wilt hangen, onverwachts bezoek krijgt of de hond met zijn modderpootjes zojuist mee hebt genomen in de auto. Hondenharen kom je tegen op de gekste plekken. Vaak lijken ze ook nog een soort speciale superlijm te bevatten waardoor je ze nergens meer uit krijgt. Bij Thomas Stofzuigers kennen we dit probleem. Daarom ontwikkelen we al ruim 100 jaar speciale stofzuigers voor huisdiereigenaren. Onze revolutionaire stofzuigers zijn met zorg ontwikkeld om de beste zuigtechnologie te bieden voor het verwijderen van dierenharen. Hierdoor houden huisdierbaasjes meer tijd over voor de belangrijke dingen, spelen met je hond of kat bijvoorbeeld. De Thomas Aqua+ Pet & Family De Aqua+ is perfect voor zowel droog- als natreinigen en heeft als voordeel de enorme veelzijdigheid in gebruiksfuncties.

Wat maakt deze stofzuiger uniek?

Vezeldiep reinigen
De stofzuiger beschikt over een speciaal sproei-extractiesysteem, geschikt voor het nat reinigen van de vloer en het verwijderen van vlekken. Met dit systeem kun je met een gerichte dosering een reinigingsmiddel op de harde vloer aanbrengen of stoffering zoals een vloerkleed, de bank of een gestoffeerde stoel onder druk diep reinigen. Hiermee verwijder je vuil vezeldiep! In dezelfde handeling wordt het vuile water krachtig opgezogen.

Speciale Aqua+ filter
Stofzuigen met een stofzuigzak is verleden tijd dankzij de bijbehorende Aqua-FreshAir-Box. Deze blauwe box wordt gevuld met water en beschikt over een speciaal Aqua+ filter, waardoor tijdens het stofzuigen fijnstof, haren, mijten en allergeen worden opgezogen en geurloos worden opgenomen. Hierdoor kunnen de opgezogen stofdeeltjes niet meer in de binnenlucht terechtkomen. De lucht wordt 100% verfrist. Kleinere hoeveelheden vloeistoffen, zoals een omgevallen waterbakje, kun je ook gewoon opzuigen.

Last van allergie?
De Thomas Aqua+ Pet & Family is geschikt voor mensen met allergieën en wordt aangeraden door de Duitse Huid- en Allergiehulp e.V.

Indrukwekkend stofzuigen
De krachtige 1700 watt motor en de elektronische zuigkrachtregeling zorgen voor het verwijderen van al het vuil en fijnstof. De stofzuiger is uitgerust met een compleet pakket aan accessoires, inclusief een speciale zuigmond voor dierenharen.

Benieuwd naar de ervaring van andere huisdiereigenaren? Bekijk al onze reviews! Wil jij op de hoogte blijven van de leukste huisdieren nieuwtjes, weetjes en winacties? Volg dan de Thomas Facebook pagina.

3.9/5 - (8 stemmen)

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook