fbpx

Onze Hond x Bol.com

Onze Hond 10 – 2023

Drukdrukdruk…

Drukke mensen, drukke honden, drukke feestdagen, druk in je hoofd, druk in je huis… Met de donkere – en feestdagen voor de boeg, staat ons best wat drukte te wachten. Het thema van deze #Onze Hond is echter helemaal niet bedoeld om jou het hoofd op hol te brengen. Want al die drukte kan ook best gezellig zijn toch? 

Een fijne winter gewenst!

Honden adventskalender 

Kersthanger met je hondennaam

Honden Kerstsok

Activity snuffelmat

Winterjas voor de hond

30 wandelingen in losloopgebied

Onze Hond 9- 2023

Leuke bijtitems

Honden zijn niet altijd even lief en schattig. Diep in hun hart dragen ze allemaal nog een stukje roofdier met zich mee en in sommige gevallen denken we bij het woord ‘hap’ al snel aan uiterst vervelend ‘happen’, oftewel: bijten. Elke hond kan bijten, en dat kan speels, dreigend of zelfs agressief en aanvallend zijn. Maar een happende hond kan ook gewoon aan het eten zijn, aan het kauwen of hij probeert een bal te vangen. ‘Hap’ kan dus ook een hartstikke leuk thema zijn. Hieronder presenteren we je een aantal leuke ‘bijtitems’.

Stuiterende, drijvende, tandvriendelijke hondenbal

Kauwkrokodil met baconsmaak en speaker

Gedroogde kauwsnack: konijnenoren met vacht

Extra sterk kauwbot met melksmaak

Smurfenfrisbee om uit de lucht te happen

Hondentandenborstel en -tandpasta

Onze Hond 8- 2023

Dacht jij het ooit ook?

Die schattige pup; een stoere waakhond; de onweerstaanbare blik van een asielhond; die bloedmooie rashond waar jij jezelf al helemaal mee over straat ziet lopen. Als hondenliefhebbers kunnen we ons allemaal een of meerdere momenten voor de geest halen dat we dachten: die wil ik! En als hondenliefhebbers weten we ook dat een hond geen ‘accessoire’ is dat je impulsief aanschaft. Maar aan de andere kant … zijn er niet heel veel mooie avonturen tussen mens en hond, ooit begonnen met de gedachte die je hieronder ziet?

Die wil ik!

Superschattige knuffelpup

Een stoere waakhond?

Help, ik heb een asielhond.

Bloedmooi hondenboek

Halsband waar je hebberig van wordt

As-sieraad voor mooie hondenherinneringen

Onze Hond 7- 2023

Het zijn net kinderen

De paralellen tussen honden en kinderen zijn legio. Qua opvoeding, qua humor, qua ‘af en toe achter het behang kunnen plakken’, qua puberteit, maar vooral ook voor wat betreft hoe veel je ervan kunt houden. Net als bij kinderen is het houden van heus niet élke dag een groot feest, maar zeg nou eens eerlijk: bijna elke dag wel, toch?

Nooit meer je hond kwijt zijn

Zwembad voor honden & kinderen

Kijk ‘m lekker ruiken!

Puppy snuffelmat

Knuffelhond met hartslag

Puppy babyspeelgoed

Onze Hond 6 – 2023

Beroemd

Deze #Onze Hond staat vol met beroemde mensen en beroemde honden. Hartstikke leuk allemaal, maar natuurlijk hoeft een hond helemaal niet beroemd te zijn om de allerliefste te blijken, en hoef jij niet naast je schoenen te lopen om een goede hondenbaas te zijn. Gewoon jezelf zijn, en gewoon van je hond houden, dat is veel belangrijker dan fame and fortune! Hieronder vind je een aantal leuke producten, voor doodgewone honden (en baasjes)

Niet naast je schoenen lopen.

Over schoenen gesproken

Mooie wandelschoenen?

Leuke jack-russel knuffel

Glitter & glamour

Foto’s van Hollywood honden

Koelmat voor de hond

Onze Hond 5

Move It

Als je dat leest ‘move it’ dan denk je in eerste instantie aan bewegen met je hond. Leuk én belangrijk! Natuurlijk is samen wandelen ook bewegen, maar wat dacht je van hondensport, zwemmen met je hond of hoe een hond een mens emotioneel kan ‘bewegen’. Daarvan lees je een aantal mooie verhalen in deze uitgave van #Onze Hond, en hieronder vind je producten die jou en je hond kunnen (doen) bewegen.

Let’s get movin’

Droog worden na het zwemmen

Lopend knuffelhondje

Waterfles voor onderweg

Reistas voor je hond

Vervoer je hond veilig

Over liefde gesproken

Onze Hond 4

Op pad

Een blokje om, urenlang samen door het bos dwalen, sporten met je hond of samen op vakantie: is het niet heerlijk om samen met je hond op pad te gaan?

De paden op, de lanen in

Prachtige wandelstok

Campingset met 5 meter lijn

Twee honden aan één riem

Lekker samen rennen

30 wandelingen door losloopgebieden

Waterdichte wandelschoenen

Hondenvoeding op basis van insecten

Hondentuig van gerecycled polyester

Veilig speelgoed voor jouw pup

Onze Hond 2

Hij luistert niet …

Luisteren, dat vinden wij mensen nogal ‘een dingetje’ als het onze honden betreft. Natuurlijk is het fijn als je hond luistert, in sommige gevallen is dat zelfs van levensbelang. Maar zeg nou eens eerlijk: zijn die honden van ons soms niet minstens zo leuk (en grappig), als ze af toe ook eens #niet luisteren?

Zonder snacks geen training

Voorleesboek over stoute honden

De lessen van een hondencoach

Clicker

Veilig speelgoed voor jouw pup

Onze Hond 1

Doe ‘s duurzaam

We maken ons allemaal een beetje zorgen, om het milieu, de opwarming van de aarde, CO2 en of de verwarming nog wel aan kan. Gelukkig zijn er ook voor jouw blaffende vriend producten te koop die gemaakt zijn met respect voor de aarde.

Hondenvoeding op basis van insecten

Hondentuig van gerecycled polyester

Veilig speelgoed voor jouw pup

Vegetarische hondensnacks

Hondenspeelgoed dat lang meegaat

Eco Vetbed van gerecycled polyester