hond-in-auto-liggend-640

Warm weer? Laat je hond niet in de auto!

De eerste incidenten met honden die met het warme weer in de auto zijn achtergelaten, hebben zich helaas alweer voorgedaan. De politie in Weert moest in het paasweekend een Jack Russell Terrier uit een gloeiendhete auto halen. Soortgelijk incidenten deden zich voor in Winterswijk. In alle gevallen werden de auto’s opengebroken en zijn de eigenaren opgespoord en bekeurd.

De Raad van Beheer waarschuwt continu tegen het in de auto laten van honden bij warm weer. In samenwerking met de Koninklijke Hondenbescherming hebben wij een waarschuwingsposter ontwikkeld om deze boodschap kracht bij te zetten. In de zomermaanden gebruiken we de poster zelf tijdens onze evenementen. Ons Hondenwelzijnsteam (HWT) heeft daarin samen met de organisaties een taak om mensen te waarschuwen en controle uit te oefenen.

Help mee!
Wilt u meehelpen met de campagne en posters bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@raadvanbeheer.nl met het aantal posters en welke versie (Nederlands of Engels) en uw gegevens. De digitale advertenties en stoppers kunt u ook gratis downloaden op onze actiepagina

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.