fbpx
platinum-900x600px-NL

PLATINUM – omdat honden vers vlees nodig hebben!

De behoeften van onze viervoeters zijn gebaseerd op die van de wolf. Net als deze voorouder, wilt ook uw kleine schat zijn portie vlees in de bak liever niet afstaan. Het spijsverteringskanaal van de hond is toegespitst op het verbruik van vlees; de verwerking van plantaardige ingrediënten zoals granen is veel ingewikkelder en vereist een langer spijsverteringskanaal. Vlees is dus de makkelijkst verteerbare en best opneembare soort voeding voor de hond. In de natuur worden de belangrijke plantaardige ingrediënten al voorverteerd door de maag en darmen van de prooi. Bij hondenvoer worden deze ingrediënten door verhitting verteerbaar gemaakt.

PLATINUM-Advertorial-onze_Hond_1Het natuurlijke hondenvoer van PLATINUM biedt uw hond precies datgene wat hij van zijn wolvenafkomst nodig heeft: hoogwaardige eiwitten van minstens 70% vers vlees, aangevuld met nauwkeurig geselecteerde koolhydraatbronnen, koudgeperste oliën en voedingsrijke vruchten, groenten en kruiden.

Met het nieuwe product Adult Beef + Potato brengt PLATINUM nu ook een van Duitslands populairste én traditioneelste vleessoorten in droogvoervorm naar de voedselbak. Natuurlijk van bewezen PLATINUM-kwaliteit en zoals gebruikelijk met een extra hoge verhouding vlees – 70% vers rundvlees. Deze nieuwe, bijzonder smakelijke variatie dient als een aanvulling op het oorspronkelijke assortiment, bestaand uit “Chicken”, “Lamb + Rice”, “Iberico + Greens” en het puppyvoer “Puppy Chicken”.

Met PLATINUM natte voeding heeft biefstuk zijn populariteit bij onze viervoetige vrienden al PLATINUM-Advertorial-onze_Hond_1bewezen. Dit vlees is bijzonder aromatisch en heeft een evenwichtige samenstelling van belangrijke eiwitten, waarvan uw viervoeter elke dag profiteert. Het verse vlees wordt vervolgens aangevuld met andere belangrijke, licht verteerbare ingrediënten. Dankzij het gebruik van aardappel als koolhydratenbron is dit product graanvrij en dus uiterst geschikt voor honden met tarwe- of glutengevoeligheid. Verder zijn er nieuwe toevoegingen zoals linzen en erwten, die als plantaardige eiwitbron dienen en belangrijke aminozuren leveren. Koudgeperste oliën, groenten, fruit en vitamines vervolledigen de samenstelling van het voer. Uiteraard worden, zoals gewoonlijk, bij PLATINUM alleen hoogwaardige ingrediënten gebruikt, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. De droge voeding, bereid volgens de beproefde slow-cooking methode bij temperaturen van slechts 95 ºC, is GMO- en soja-vrij en bevat geen smaakversterkers noch geur-, kleur- en lokstoffen. De vierpotige conclusie is: vleeselijk lekker!

Meer informatie op www.platinum.com/nl

5/5 - (1 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook