Kamperen met de hond

Kamperen met je hond

Kamperen is een ideale vakantiebesteding, ook voor je hond. Lekker in de natuur, veel ruimte en vrijheid. Moderne campers en caravans zijn prima ingericht op de aanwezigheid van een vrolijke viervoeter.En ook op veel campings in Europa zijn honden van harte welkom. Sterker nog, er zijn zelfs campings die alles uit de kast halen om jou en je hond uit te nodigen voor een kampeervakantie. Denk aan een hondenwellness of een speciaal hondenstrand. In samenwerking met kampeertijdschrift ACSI FreeLife magazine hebben we de fijnste hondenparadijzen voor je uitgelicht. Zo kan het plannen van jullie ideale vakantie beginnen!

Nederland
Lekker weg in eigen land Je hoeft niet altijd ver weg te gaan voor een kampeervakantie. In Nederland vind je verrassend leuke kampeergebieden. Nederland heeft niet voor niets campings met de hoogste kwaliteit in vergelijking tot andere Europese landen. Enkele daarvan bieden ook extra veel faciliteiten en activiteiten voor kampeerders met honden. We lichten vijf Nederlandse hondenparadijzen uit.

Camping Besthmenerberg
De Camping ligt in de prachtige bossen van het Overijsselse Vechtdal. Het is een ideale uitvalsbasis voor als je wilt gaan wandelen of fietsen met je hond. Op deze camping mag je tot vier honden gratis meenemen. Er zijn volop faciliteiten om jullie kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan een het huren van een omheining voor je kampeerplek, een hondendouche en een hondenspeelveld waar honden los mogen lopen. Er is zelfs een opvang waar je hond goed wordt verzorgd terwijl jij bijvoorbeeld een frisse duik in het zwembad neemt. En in het Hondencentrum Wraf kun je zelfs met je hond cursussen, trainingen of speciale activiteiten volgen. Om nog maar te zwijgen van de hondenbar op het terras. Info: Eurocampings.nl/105741

Beleef de hondendag bij Camping Besthmenerberg.

 

Het hele artikel lees je in Onze Hond 2019/2. Wil je nooit meer iets missen van Onze Hond? Neem dan een abonnement.

Tekst: ACSI FreeLife

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook