Radio 10 – Ekdom in de Morgen

Gerard Ekdom op zoek naar de Leukste Hond van Nederland

Gerard Ekdom start vanaf vandaag een zoektocht naar de leukste hond van Nederland! Dat heeft de Radio 10-dj vanochtend bekendgemaakt in zijn ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’. Gerard is gek op honden, niet voor niets heeft hij zelf thuis drie (totaal verschillende) honden. Hij vindt zijn eigen honden natuurlijk heel leuk, maar is benieuwd welke hond nou de allerleukste van heel Nederland is.

Gerard Ekdom: “Het zal nog een hele kluif worden om uit de hond-erden aanmeldingen de juiste te weten te tackelen. Ik heb ontzettend veel zin in deze verkiezing!”

Luisteraars kunnen tot en met aanstaande vrijdag 12 april hun hond aanmelden door een foto of video van hun trouwe viervoeter in te sturen via radio10.nl. Het aankomende weekend buigt een vakkundige jury onder leiding van Martin Gaus zich over de inzendingen, waarna op maandag 15 april de shortlist van vijf leukste honden bekend wordt gemaakt.  Die strijden tot en met 18 april in een verkiezing om de titel: Leukste Hond van Nederland!

Op vrijdag 19 april komen de vijf leukste honden naar de Radio 10-studio, waar Gerard Ekdom samen met Martin Gaus bekendmaakt welke rakker de allerleukste hond is. De winnende hond krijgt een heerlijk weekend weg met zijn baasje, een prachtige ‘brokaal’ en eeuwige roem. Daarnaast ontvangen alle finalisten een ‘zorg goed voor je hond’-verrassingspakket.

Bekijk hier de aankondiging in ‘Ekdom in de Morgen’: https://we.tl/t-5seHyBkJna
Bekijk hier het artikel op Radio 10.nl: https://www.radio10.nl/ekdomindemorgen/gerard-ekdom-op-zoek-naar-de-leukste-hond-van-nederland

Fotocredits: Radio 10 – Ekdom in de Morgen

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook