Teckel in het bos

4 mei 6e editie ‘Nederlandse Dag van de Teckel

Binnenkort wordt door ’t Dierenparadijs Zoetermeer voor de 6e keer de Nederlandse Dag van de Teckel in Zoetermeer georganiseerd. Dit evenement staat geheel in het teken van de teckel. Er zijn verschillende activiteiten voor de teckels zelf en hun baasjes. Zoals een teckelbraderie, workshops en demonstraties, teckelspeelplaats, proeverijen en een plein met activiteiten voor de kinderen.

Dit evenement is vanaf de start zes jaar geleden uitgegroeid tot een toonaangevend evenement voor alle teckelliefhebbers uit Nederland en ver daar buiten.
Het teckeldiner, de teckelwandeling en groepsfoto, het eerste teckelhuwelijk, ieder jaar probeert ’t Dierenparadijs haar bezoekers te verrassen met bekende successen, nieuwe onderdelen en bijzondere stands waardoor het evenement jaarlijks groeit.

Vorig jaar waren er ruim 550 deelnemende teckels met hun baasjes aanwezig, dit mooie aantal wilt ’t Dierenparadijs natuurlijk minstens evenaren. Dus hopen zij op jullie komst.

Wat kun je deze dag verwachten?

Een gezellige bijeenkomst van teckelliefhebbers uit binnen en buitenland, teckel gerelateerde bedrijven en instanties zoals een dierenarts, teckelhotel, teckelfokkers, teckelbraderie, teckelfotograaf, teckelspeelplaats, proeverijen, de grootste teckelwandeling van Europa met als hoogtepunt ’s Werelds Grootste teckelgroepsfoto. Na het maken van de groepsfoto zal er een wandeling van ongeveer een uur gemaakt worden.

Deelname aan deze dag kost 2.50 (hier krijg je ook een goed gevulde goodiebag voor)
Wil je bij deze dag aanwezig zijn, meld je dan nu aan door een mail te sturen met je naam en de naam van je teckel(s) naar tdierenparadijs@gmail.com

Waar?

De teckeldag word gehouden op zaterdag 4 mei van 11:00 tot 16:00 uur in de Dorpsstraat in Zoetermeer.
De groepsfoto is om 14:00 en de wandeling om 14:30 uur.

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op:  https://www.facebook.com/Nederlandsedagvandeteckel

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.