ECOstyle-2

Zit jouw hond niet lekker in zijn vel? Ontdek nu de ECOstyle proefpakketten

Heeft je hond last van gezondheidsproblemen? Met de huid en vacht, spieren en gewrichten of de spijsvertering? Of is je hond aan de zware kant en wil je daar iets aan doen? Gelukkig is er een natuurlijke oplossing. ECOstyle hondenvoeding werkt en kun je nu heel voordelig proberen. Bestel met de speciale kortingscode het ECOstyle proefpakket, nu met 50% korting!

  1. Huid- en vacht problemen?

Veel honden hebben huid- en vachtproblemen. Heeft jouw hond ook last van jeuk, kale plekken, verharing, schilfers, pootje bijten of rode oren? Grote kans dat hij zijn voeding niet goed verteert en er afvalstoffen achterblijven, die via de huid naar buiten komen. Met alle ellende van dien! 

Maak nu kennis met ECOstyle HUID + VACHT 

Huid + Vacht ondersteunt de gevoelige huid en geeft rust. Het is een natuurlijke dieetvoeding, samengesteld uit veel verschillende ingrediënten, waaronder een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en diverse kruiden. De spijsvertering gaat optimaal werken, er ontstaan geen afvalstoffen meer en het probleem verdwijnt. Binnen no-time gaat jouw hond weer vrolijk en met glans door het leven!

  1. Beweegt je hond niet soepel?

Merk je dat je hond niet graag meer een wandeling maakt, moeizaam uit de mand komt of pijn heeft bij het bewegen? Grote kans dat hij last heeft van zijn spieren en/of gewrichten.

Maak nu kennis met ECOstyle SPIEREN + GEWRICHTEN

Artrose is vaak de oorzaak. De speciale ingrediënten in ECOstyle Spieren + Gewrichten ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en dragen bij aan de opbouw van kraakbeen. Extra zalmolie en speciale kruidenextracten helpen mee de hond weer soepel te laten bewegen. Je zult zien dat de hond weer met plezier beweegt.

  1. Last van een onrustige spijsvertering?

Heeft je hond last van de spijsvertering? Bijvoorbeeld van overgeven, diarree of rommelende darmen?

Maak nu kennis met ECOstyle MAAG + DARM

Maag + Darm brengt de spijsvertering tot rust. Het heeft, naast verschillende, goed verteerbare ingrediënten, ook speciale kruiden meegekregen, die rust brengen in het maagdarmkanaal en de spijsvertering weer goed en rustig laten verlopen. De balans komt terug en de hond wordt weer vrolijk en actief. De brokken zijn geperst, zij vallen in de maag gemakkelijk uiteen. Fijn bij dit probleem. https://www.ecostyle.nl/spijsvertering-hond

  1. Is je hond te zwaar?

Als een hond te dik wordt heeft dat effect op zijn gezondheid. Het bewegen wordt lastiger, het gewicht op de spieren en gewrichten neemt toe en voor je het weet belandt de hond in een negatieve spiraal. 

Maak nu kennis met ECOstyle OVERGEWICHT

Overgewicht laat de hond afvallen zonder hongergevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan ruwe celstof. Daardoor is er geen hoog energiegehalte, maar wel een goede maag- en darmvulling door vezels. De spiermassa blijft intact, het vetgehalte loopt terug. De hond verliest geleidelijk gewicht. Hij wordt actiever en voelt zich veel beter!

Dit artikel is een samenwerking met ECOstyle.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook