Vaccine,Rabies,Bottle,And,Syringe,Needle,Hypodermic,Injection,immunization,Rabies,And

Zet je vaccinatie in de app!

Vaccinatie, ontworming of vruchtbare periode, houdt alles rondom je hond eenvoudig bij in Anymal. Anymal is een jonge gratis app om al je dieradministratie in bij te houden. De nog opkomende app met nog maar 1 jaar op de teller heeft nu al meer dan 7.000 baasjes overtuigd met het doel om jouw dieradministratie op peil te houden.

Wanneer heb jij voor het laatst je hond ontwormd? Door het vastleggen van alles rondom je huisdieren vergeet jij niet meer wanneer wat is gebeurt. Daarnaast voeg je eenvoudig reminders toe om herinnert te worden aan eventuele aankomende dierenartsafspraken. Anymal hoopt hierdoor bij te dragen aan de gezondheid van jouw huisdier door jou te helpen met het registreren van alles rondom je hond maar misschien ook wel je kat of konijn!

Niet alleen je hond

Naast honden, kan je al jouw huis -en erfdieren vastleggen in Anymal, zo heb je altijd en overal alle informatie over je dieren bij de hand. Met name voor hondeneigenaren met schapen en/of paarden kan ook de I&R koppeling van pas komen. Anymal streeft ernaar om alle registratie rondom jouw huisdieren vast te kunnen leggen via 1 platform. Waar het nu dus sinds kort ook mogelijk is om via de app te voldoen aan de I&R wet -en regelgeving voor paard en schaap.

Samen het overzicht houden

Over multifunctioneel gesproken, is het ook mogelijk om je dier te delen met een andere Anymal-gebruiker. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de oppas van je hond! Of de hondentrainer die even een poosje mee wilt kijken naar het management van je hond. Maar denk ook aan de dierenarts die een betere diagnose kan schetsen dankzij het bijhouden van symptomen in de app. Binnen de app is het dan ook mogelijk om gebeurtenissen te registreren als tekst maar ook als afbeelding. Daarnaast selecteer je eenvoudig het type gebeurtenis, zoals; behandeling, ziekte, dekperiode, geboortedatum of overig.

Wil je meer weten over de Anymal app? Neem dan hier een kijkje op de website en download de app direct gratis. Vindt je het leuk om alles rondom Anymal te volgen? Kijk dan eens naar ons Facebook -en Instagramaccount.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook