ANP/Hollandse/Hoogte Robin Utrecht

Zet je in voor dieren en word collectant!

De Dierenbescherming zoekt collectanten voor de jaarlijkse collecteweek. De collecte vindt ieder jaar plaats in de week van Dierendag. Dit jaar is dat van 1 t/m 7 oktober. In het hele land gaan collectanten langs de deuren met een collectebus. Help je ook mee? Meld je hier aan.

Het voorkomen van dierenleed

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Tijdens de collecteweek van de Dierenbescherming zetten collectanten zich in om geld op te halen, zodat de Dierenbescherming deze dieren kan redden en opvangen. Ook werkt de Dierenbescherming aan preventie; het voorkomen van dierenleed bijvoorbeeld door voorlichting en begeleiding van mensen.

Word collectant

Om het werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst. Zo kunnen we nog meer dierenleed voorkomen. Juist daarom is het belangrijk dat er collectanten bij komen!

Collecteren vanuit huis

Een andere manier om te collecteren is om een online collectebus te delen onder je vrienden, familie en collega’s. via whatsapp of social media. Een online inzameling dus. Je maakt hier heel gemakkelijk een online collectebus aan. Alvast bedankt

5/5 - (1 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook