Schermafbeelding 2020-11-16 om 13.39.32

Yourdog rasspecifiek hondenvoer: Het beste voor jouw hond!

Zet jij jouw pup, volwassen- of seniorhond ook op de eerste plaats? Met onze verbeterde receptuur staat bij Yourdog de gezondheid en het welzijn van jouw hond nu nóg meer centraal. Wij houden rekening met de voedingsbehoefte van iedere (ras)hond.

Wie is Yourdog?

Yourdog rasspecifiek hondenvoer zorgt voor de holistische gezondheid en het welzijn van jouw hond. Wij vinden ingrediënten bepalend voor de kwaliteit van ieder hondenvoer. Om Yourdog te laten aansluiten op de specifieke behoefte van een ras hebben wij met zorg ingrediënten geselecteerd en toegevoegd aan onze brok. Zo voegen wij een unieke combinatie van groenten, fruit en kruiden toe die de gezondheid van jouw ras optimaal ten goede komen.

Wat zit er in ons voer?

Voor het maken van ons voer wordt er voor een 12 kg-zak 10,6 kg vlees ingedroogd, zodat dit beter te verwerken is in onze brok. Het vlees is afkomstig van vrij opgegroeide en gras gevoerde buffels en hiernaast is er eend, kip en kalkoen in verwerkt. Zo garanderen wij een heerlijke smaak en aroma van onze brok! Met de juiste hoeveelheid groente, fruit en kruiden is Yourdog een gezonde, voedzame en smakelijke keuze voor de hond én sluit het aan op de behoefte van jouw (ras)hond! Al het voer van Yourdog is tarwe(gluten)vrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en/of smaakstoffen.

Kruiden in hondenvoer?

Yourdog bevat buiten vlees ook kruiden, wortels, bloemen, planten en wieren. De oorsprong hiervan ligt duizenden jaren terug. De voorouders van de huidige honden waren wilde dieren die overleefden van datgene wat in de omgeving te vinden of vangen was. Een gevarieerd menu bestaande uit prooidieren zoals planteneters. Deze werden veelal met huid en haar gegeten, dus ook de volledige inhoud van de maag en darmen. In de darmen van deze planteneters zat naast gras ook bloemen, wortels, planten en kruiden. Door het met huid en haar opeten van de planteneters kreeg de wilde hond daarom ook direct kleine hoeveelheden kruiden, wortels, planten en bloemen binnen.

Jarenlang zijn de effecten van kruiden, wortels, bloemen en planten onderzocht. Men noemt dit ook wel fytotherapie. Ieder Yourdog ingrediënt is met zorg geselecteerd op zijn positieve eigenschappen. Afhankelijk van de grootte van de hond, het ras of de rasgroep worden de ingrediënten extra onder de aandacht gebracht. Rasspecifieke klachten kunnen worden verminderd door het gebruik van kruiden, wortels, bloemen en planten.

Onze verbeterde receptuur

Bij Yourdog hebben wij hard gewerkt aan het verbeteren van onze receptuur. Voorheen werden onze kruiden na afloop van het productieproces toegevoegd, waardoor er nogal wat kruiden los in de zak zaten. Wij hebben naar onze klanten geluisterd en het productieproces hierop aangepast, waardoor dit nu vooraf aan de brok wordt toegevoegd. Het resultaat? Geen losse kruiden meer! Hiernaast hebben wij onze receptuur gewijzigd én een verbeterde, unieke, groente-, fruit- en kruidenmix toegevoegd zodat het voer nóg beter aansluit op de behoefte van jouw (ras)hond.

Probeer ons voer zonder zorgen met onze smakelijkheidsgarantie! Kijk voor meer informatie op www.yourdog.nl

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €68,95,- in plaats van €112,-!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer.