5414365427597_prd_600x400px

Weg met ongewenste hondengeurtjes!

Onze huisdieren geven ons veel liefde en plezier. Maar soms dragen ze een onprettige geur met zich mee. Ontdek hier verschillende natuurlijke oplossingen om je hond fris en je huis geurvrij te houden.

Je hond heeft een geurtje: waar komt dat vandaan?

  1. Huid en Vacht:
    De huid en vacht van een hond scheiden natuurlijke oliën af die een specifieke geur hebben. Verschillende rassen hebben verschillende niveaus van talgproductie, wat de intensiteit van de geur kan beïnvloeden.Ook de oren en de mond van jouw hond kunnen bijdragen aan de algehele geur. Oorontstekingen en tandproblemen kunnen de geur versterken.Een regelmatig bad kan helpen om overtollige oliën van de huid en vacht van je hond te verwijderen. Gebruik hondenshampoos die speciaal zijn ontworpen om de vacht te reinigen zonder de huid uit te drogen. Tandenpoetsen, kauwspeeltjes, botten en katoenen touwen kunnen een oplossing bieden voor de verzorging van het gebit.
  2. Regelmatig het huis schoonmaken en onderhouden
    Houd de leefruimtes van je hond schoon door regelmatig te stofzuigen, te dweilen en dekens of kussens te wassen. Heb je een een kat? Dan wordt aangeraden om de kattenbak dagelijks proper te maken. Een schone omgeving helpt ongewenste geuren in de lucht te verminderen.
  3. Ventilatie
    Zorg voor goede ventilatie in je huis. Open ramen regelmatig om frisse lucht binnen te laten en ongewenste geuren naar buiten te drijven.

Geurverwijderaars geschikt voor allerlei toepassingen 

Maak gebruik van specifieke geurverwijderaars die veilig zijn voor huisdieren zoals de duvoplus refresh spray. Deze verwijdert onmiddellijk en gericht alle slechte geurtjes van jouw huisdier zoals uitwerpselen, urine, zweet, voedselresten, schimmelgeur, … .

De duvoplus refresh spray kan je gebruiken in de lucht of rechtstreeks op waterbestendige bekleding en stoffen zoals tapijten, kussens, kleding, sofa’s, … .

De duvoplus refresh jar is een potje met een gel dat je kan gebruiken in de buurt van dierenverblijven, eetplekken of hondenmanden. Deze verwijdert continu de slechte geuren die daar in de lucht hangen.

Kies voor een natuurlijke en effectieve formule

Gebruik veilige luchtverfrissers die speciaal zijn ontworpen voor huisdieren. De duvoplus refresh bevat bijvoorbeeld geen chemicaliën of maskerende parfums. Bovendien bevat het geen oplosmiddelen en is het biologisch afbreekbaar: niet alleen veilig voor dier maar ook voor mens en milieu.

Duvoplus Refresh wordt geproduceerd in de EU en bevat bergwater uit Oostenrijk, gecombineerd met essentiële oliën van natuurlijke ingrediënten die geuren neutraliseren zoals anijs, dennennaalden, limoen, cederhout en kruidnagel. De moleculen vormen een verbinding met de slechte geuren en breken deze af. De slechte geuren verdwijnen en er blijft alleen een natuurlijke frisse berglucht over.

Doe de test !

Door een combinatie van deze maatregelen kun je genieten van de gezelschap van je hond en je minder zorgen maken over ongewenste geuren. De geurverwijderaars zoals de duvoplus refresh kan je vinden in jouw favoriete dierenspeciaalzaak of tuincentrum. Meer info over de duvoplus refresh vind je hier.

Deel bericht

Bekijk ook