20240311-sb-onze-hond-adv-3000x2000px-RD

Vervoer in stijl: jouw hond verdient de beste bakfiets!

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets voor je honden? Met de bakfietsen van SociBike heb je jouw ideale reismaatje gevonden.

SociBike is een elektrisch ondersteunde bakfiets. Door de krachtige middenmotor, het lichte aluminium achterframe en de grote capaciteit accu heb je altijd het gevoel dat je met de wind mee fietst. Lange afstanden en een volle bak vormen geen enkel probleem.

De perfecte bakfiets voor honden

Voor hondeneigenaren heeft SociBike twee modellen: de SociBike Compact en de SociBike Family. De bak van de SociBike Compact is ruim genoeg om kleine tot middelgrote honden mee te vervoeren. Zijn jouw honden een maatje groter? Dan is er de SociBike Family. In deze bak passen gemakkelijk twee grote honden. De SociBike Family biedt meer ruimte, maar evenveel comfort en veiligheid. Daarnaast kun je bij de SociBike Family kiezen uit drie verschillende accugroottes, afhankelijk van de afstanden die je van plan bent af te leggen. Het kleurendisplay voegt een moderne touch toe en dankzij een belt-aandrijving is de SociBike Family duurzaam en onderhoudsarm. 

Veilig en comfortabel

Veiligheid staat voorop bij SociBike, met comfort in de achtervolging. De schokabsorberende bak van de SociBike bakfietsen is gemaakt van EPP. Dit is van hetzelfde materiaal als waar Maxi-Cosi’s van gemaakt worden en voldoet dus aan de hoogste norm.

De drie wielen zorgen voor veel meer stabiliteit en veiligheid dan een tweewieler. Met de krachtige middenmotor fiets je gemakkelijk 25 km per uur. We hebben daarom gekozen voor hydraulische schijfremmen, waarmee je altijd veilig en snel kunt reageren op onverwachte situaties. 

Kies je kleur!

De SociBike Compact en de SociBike Family zijn verkrijgbaar in vier, mat afgewerkte kleuren: signaalzwart, okergeel, cementgrijs en bleekgroen. Wil je een andere kleur? Voor een kleine meerprijs is iedere kleur mogelijk.

Gratis proefrit aan huis

Denk jij erover om een elektrische bakfiets te kopen, voor jezelf en voor je hond(en)? Bij SociBike kun je gratis een proefrit aanvragen bij jou thuis. We vertellen je graag alles over de bakfietsen van SociBike en je kan in je vertrouwde omgeving een rondje fietsen samen met je hond. Heb je daarna nog steeds vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen en alles aan ons vragen. Per telefoon, e-mail of via social media.

Vraag jouw gratis proefrit aan via www.socibike.nl.

4.4/5 - (7 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook