fbpx
Hond vakantie

Vakantieparadijs voor hond én mens

Met je hond op vakantie: vandaag de dag vinden we het de normaalste zaak van de wereld. Sterker nog: veel mensen kunnen zich een vakantie zonder de hond niet voorstellen. Hotels, restaurants en vakantieparken spelen daarop in. Ze maken het de hond én zijn baasje zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk, zodat mens en hond optimaal van een welverdiende vakantie kunnen genieten

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw vakantiepark, zo nieuw dat het nog niet eens open is: dat gebeurt op 1 juli. Het ligt in vakantieprovincie Zeeland, in een prachtige omgeving, met name voor strandliefhebbers. Op dit resort vind je, naast ‘gewone vakantiewoningen, ook diverse hondvriendelijke woningen, de zogenaamde ‘petswoningen’, voor mensen die samen met hun hond van de Zeeuwse rust en kust willen genieten. Deze unieke vakantiewoningen zijn geschikt voor vier, zes of tien personen en maximaal twee honden per woning. Ze bevinden zich vlakbij het strand, op een resort waar allerlei faciliteiten zijn speciaal voor honden en hun baasjes.

Alle informatie over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad en mogelijkheden om te boeken vind je op www.dormio.nl/nieuwvliet-bad.

Deel bericht

Bekijk ook