13115_Image

TRIXIE Heimtierbedarf

Fietstocht met de hond

Beweging en afwisseling zijn voor honden uiterst belangrijk, om hen lichamelijk en mentaal fit te houden. Vandaar dat een fietstocht met de hond een goede mogelijkheid is om het maximale uit dieren te halen die graag bewegen. Opdat ook onze kleine vrienden, zeer jonge, oudere of gehandicapte honden probleemloos daaraan kunnen deelnemen biedt TRIXIE talrijke mogelijkheden aan om mee te rijden.
In het algemeen geldt: Ongeacht of de hond bij de fiets meeloopt of in een mand of aanhanger vervoerd wordt, uw dier dient langzaam te wennen aan de nieuwe situatie. U kunt het beste eerst uw fiets duwen en een korte afstand testen ergens ver van drukke straten verwijderd.
Regelmatige pauzes en voldoende water horen bij ieder uitstapje.

Individueel instelbaar!

Ongeacht of u een brede of een smalle bagagedrager hebt op een e-bike of fiets, de nieuwe TRIXIE-fietsmand kan van 6 tot 16 cm individueel aangepast worden. Met slechts één handgreep wordt de weerbestendige mand van stevig kunststof op de bagagedrager vastgeklemd. Honden tot 6 kg lichaamsgewicht rijden op een slipvaste, wasbare ligmat gezellig mee. Veiligheid biedt een korthouder en een door twee rubberbanden snel vast te zetten traliewerk met bescherming tegen klapperen.

Snel opgeborgen!

Een fietskar ligt voor de hand voor grotere honden, die in het geheel niet of slechts ten dele dienen mee te lopen. Zo zijn ook langere fietstochten voor viervoetige metgezellen zonder problemen mogelijk. De opvouwbare fietskar van TRIXIE scoort door middel van een intelligent snelbevestigings- en opvouwsysteem en is met slechts enkele handgrepen opgebouwd dan wel plaatsbesparend opgeborgen. Met parkeerrem, in hoogte verstelbare handgreep, drinkwaterhouder, regenbescherming en vitaal-inlegkussen biedt de aanhanger veel comfort voor mens en dier en kan naar behoefte met een apart verkrijgbaar voorwiel tot jogger worden omgebouwd.

Extra lang!

Opdat ook kleine honden of bijvoorbeeld tekkels comfortabel kunnen meerijden, heeft TRIXIE een extra lange fietsmand voor brede bagagedragers ontworpen. De mand van vormvast EVAC wordt met behulp van klittenbandsluitingen aan een stabiel metalen frame vastgezet. Honden tot 8 kg voelen zich op een kussen met een pluche bekleding prettig en worden met de geïntegreerde korthouder vastgezet. Bagagedragerbreedte 11,8-16 cm.

Allrounder!

Of men z’n hond nu liever voorop of achterop de fiets vervoert, is een kwestie van evenwicht en afhankelijk van het gedrag van de hond. Aan het stuur kunt u uw metgezel beter in het oog houden, op de bagagedrager voelt het fietsen stabieler aan. Het beste probeert u het gewoon uit!
De stuur-fietsmand van TRIXIE van vormstabiel EVAC biedt de passagiers tot 6 kg door gaas-bedekking, regenhoes, beklede bodemplaat en geïntegreerde korthouder comfort en veiligheid. Een klik-snelsluiting en een handvat zorgen ervoor dat de mand als praktische vervoerstas gebruikt kan worden.

Tip!

Fietsmanden worden in verschillende lengtes en breedtes aangeboden. Vergelijkt u daarom eerst de afmetingen van uw bagagedrager met de verstelbaarheid van de mand, voordat u een mand kiest.

Kijk voor meer informatie op: www.trixie.de

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook