Buddy - Advertorial foto 1

Proef Buddy: 100% natuurlijke hondenvoeding uit Zweden

Dit is Buddy Pet Foods! Een nieuw merk dat staat voor eerlijke en pure dierenvoeding zonder onnodige toevoegingen. De voeding en snacks van Buddy zitten vol met hoogwaardige ingrediënten zoals vlees, groenten, fruit en superfoods. Zeg eens eerlijk, dat wil je toch proeven?

Eerlijke ingrediënten voor gelukkige honden
De recepten van Buddy zijn ontwikkeld door Zweedse dierenliefhebbers, in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. De zeven soorten droogvoeding hebben allemaal hun eigen unieke smaakcombinatie, zoals verse kip met zalm of eend met zoete aardappel. De zorgvuldig samengestelde maaltijden zijn rijk aan vitaminen en mineralen om jouw viervoeter gezond en energiek te houden. Ook kan jouw kleine vriend genieten van de heerlijke snacks van Buddy, perfect als beloning of tussendoortje.

Veel hondenvoer in de winkels zit vol met voedingsarme vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja. Deze ingrediënten worden gebruikt om de commerciële marges hoog te houden, maar dragen niet echt bij aan de gezondheid van jouw huisdier. Daarom bestaat Buddy! Bij Buddy vind je geen goedkope vullers, bijproducten of kunstmatige toevoegingen. Buddy’s recepten zijn niet alleen super voedzaam maar ook onweerstaanbaar lekker. Onze brokken komen in alle soorten en maten, zodat zelfs de kleinste fijnproevers kunnen genieten.

Met liefde en zorg bereid
In één van de modernste keukens van Europa maakt Buddy de hondenvoeding op een veilige en hygiënische manier. Door te koken op lage temperatuur en met minder druk, blijven de natuurlijke voedingsstoffen en de goede smaak behouden. Dit proces zorgt ervoor dat alle belangrijke voedingsstoffen intact blijven, wat essentieel is voor de gezondheid en vitaliteit van jouw hond. Buddy staat voor transparantie, daarom staan de ingrediënten vol trots op de verpakking. Wel zo eerlijk!

Bestel de try-out box
Benieuwd naar Buddy? Probeer nu de try-out box! Voor slechts € 24,95 ontvang je twee kilo droogvoeding naar keuze, een bijpassende snack en zes samples van alle smaken droogvoeding. De perfecte manier om te ontdekken welke smaak jouw hond het lekkerst vindt!

Meer weten over Buddy? Ga naar www.buddypetfoods.nl.

Deel bericht

Bekijk ook