1200х800-1

Praat met een dierenarts altijd overal online

Als baasje weet je hoe belangrijk je hond voor je is. Jouw hond is meer dan alleen een huisdier, ze zijn onderdeel van je familie. Met die gedachte zijn Michael Fisher en Pavel  Timofeev begonnen met Cooper Pet Care, een online dierenarts dienst die in juli 2022 is gelanceerd. Ook voor hen was het soms lastig om een dierenarts te vinden.

“Veel van de dierenklinieken rondom Amsterdam zitten vol”, zegt Michael. “Dierenartsen hebben het in Nederland bijzonder druk en nemen soms geen nieuwe huisdieren aan.”

Ook is het niet voor iedereen even makkelijk om altijd naar een dierenkliniek te gaan. Sommige honden vinden het bezoek aan de dierenarts vervelend en andere honden zijn al op leeftijd en daardoor minder mobiel. Ook kunnen lange wachttijden het lastig maken om even snel van je werk weg te gaan.

“En als je huisdier ziek is, dan ga je al snel naar Google”, voegt Pavel daaraan toe. “Met alle antwoorden van dien.”

Vooral als je huisdier in het weekend ziek wordt en jouw dierenarts niet aanwezig is, ben je al snel aangewezen op de weekenddienst en die kunnen al snel qua prijs op lopen. Baasjes Googelen daarom graag, maar weten niet zeker of ze het juiste antwoord hebben. Met Cooper Pet Care kun je snel een dierenarts bellen, je kunt al binnen 30 minuten terecht, zonder dat je daarbij je huis hoeft te verlaten.

“We wilden graag een oplossing bieden die tussen Google en een fysieke dierenarts instond”, zegt Michael. “Al onze dierenartsen hebben meerdere jaren ervaring in een fysieke dierenkliniek en kijken erg graag met je mee.”

Cooper Pet Care biedt baasjes de mogelijkheid om online, via videobellen, met een dierenarts te overleggen. Zo lost Cooper Pet Care 75% van alle vragen op, met 25% waarbij wel moet worden doorverwezen naar een dierenarts. Zo geven ze advies over onder andere gezondheidsvragen, waaronder darmproblemen en wondzorg, maar ook voeding en gedragsproblemen.

Probeer het nu zelf op https://cooperpetcare.com/ en wie weet zien we je snel!

 

Deel bericht

Bekijk ook