platinum-onze-hond_900x600px

Platinum voeding

Advertorial

Met PLATINUM voeding krijgt uw hond precies dat wat de wolf in hem verlangt: hoogwaardige eiwitten uit minstens 70% vers vlees. Daarbij komen nog licht verteerbare ingrediënten zoals rijst , mais en/of aardappels maar ook hoogwaardige koudgeperste oliën, kruiden, vitaminen en mineralen. Door de garing in het eigen vleesvocht, het trage en voorzichtige drogen bij kamertempartuur ontstaat PLATINUM‘s sappige en smakelijke voeding, in tegenstelling tot conventioneele brokken.

PLATINUM bevat 19% restvocht, bestaande uit puur vleesvocht, daarmee is het voer alles behalve droog. Dit is zeer positief voor de smaakbeleving en de goede acceptatie van de voeding.

Daarbij: hoeft tijdens de bereiding van PLATINUM voeding, geen extra water worden toegevoegd, zodat alle belangrijke voedingstoffen uit het verse vlees behouden blijven. Hierdoor behoud PLATINUM de hoogwaardige kwaliteit hondenvoeding.

De samenstelling van PLATINUM droge voeding, het hoge gehalte vers vlees, de hoogwaardige ingrediënten en ook de speciale bereidings techniek zorgen ervoor dat de voeding in de maag van uw hond niet opzwelt of winderigheid veroorzaakt. De brokken zijn zacht en kompakt – en hebben een hoge voedingswaarde. Hierdoor spreekt het ook voor zich dat uw hond zichtbaar minder voeding nodig heeft dan van een standaard hondenvoer. Wat wederom betekent dat de maag minder belast wordt en de spijsvertering bervordert.

PLATINUM hondenvoedeing is hierdoor het perfekte alternatief of een goede aanvulling voor de “BARFERS“ Vele “barfende“ hondenbezitters gebruiken onze producten overigens ook als optimaal alternatief tijdens vakanties of andere aangelegenheden wanneer het meenemen van vers vlees en groente niet of slecht mogelijk is. Enkele “barfers“ voegen nog verse ingrediënten toe aan PLATINUM.

De natuurlijk gezonde PLATINUM droogvoeding is overigens ook graanvrij, glutenvrij en bevat alleen hoogwaardige ingrediënten , die ook voor humane consumptie geschikt zijn. Bovendien is PLATINUM vrij van lokmiddel, kleur -en geurstoffen zoals smaakversterkers.

Hierdoor is PLATINUM voor honden van alle leeftijden en elk ras bij uitstek geschikt. De conclusie van elke viervoeter is: beestachtig lekker!

Meer informatie kijkt u op: www.platinum.com/nl

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook