Schermafbeelding 2020-09-30 om 15.00.00

Nooit meer uw huisdier kwijt met de MiniFinder Atto Pro!

Uw huisdieren zijn natuurlijk uw steun en toeverlaat. Ze zijn u altijd trouw en zorgen daarnaast ook voor de nodige ontspanning. Toch zijn ook deze dieren vaak nieuwsgierig en willen ze graag op onderzoek uit. Het kan daarom voorkomen dat u uw huisdier tijdelijk kwijt bent. Hoewel ze nog steeds weg kunnen lopen, bent u uw huisdier nooit meer kwijt met de MiniFinder Atto Pro! Geïnteresseerd hoe dit werkt? Lees hier verder!

Hier is ‘ie dan, dé GPS Tracker hond. De MiniFinder Atto Pro is een apparaatje van ongeveer 39 gram dat perfect om de halsband van uw huisdier past. Zo is deze gemakkelijk te gebruiken voor allerlei verschillende huisdieren, van groot tot klein en van zwaar tot licht. Doordat het apparaatje ook nog eens waterdicht is, is het gemakkelijk buiten te gebruiken. Zo kan uw kat onbezorgd door het kattenluik de nacht in, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw kat én de MiniFinder Atto Pro.

De GPS tracker is gemakkelijk te verbinden met uw mobiele apparaten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het MiniFinder Go Tracking Systeem. Op deze applicatie kunt u in real-time de positie van uw huisdier volgen. Daarnaast kunt u ook zien hoe uw huisdier hier gekomen is. In de app bent u in staat om een zogenaamd Geofence-alarm in te stellen. Dit alarm geeft u een melding wanneer uw huisdier zich buiten een vooraf ingesteld gebied begeeft.

Het Tracking Systeem is daarnaast erg handig voor het bijhouden van alle medische gegevens van uw huisdier. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de laatste vaccinatiedatum bijhouden of het laatste bezoek aan de dierenarts registreren. Ook krijgt u meldingen wanneer de batterij van de gps tracker laag is, wanneer uw huisdier een bepaalde snelheidslimiet overschrijdt of wanneer uw huisdier zich voortbeweegt.

Ook wanneer uw huisdier een gebiedt dreigt te betreden dat voorzien is van een slechte gps-verbinding, wordt er een melding verstuurd naar uw smartphone. Verliest de tracker de verbinding met uw apparaat, dan worden de gegevens opgeslagen op de gps tracker en weer verzonden wanneer er een verbinding tot stand kan worden gebracht.

Met een GPS Tracker voor honden hoeft u nooit meer bezorgt te zijn dat u uw huisdier kwijt bent. Doordat de MiniFinder Go namelijk kaarten als Google Maps, Bing Maps en OpenStreet Maps ondersteunt, kunt u live meekijken naar de locatie van uw trouwe viervoeter. Ook voor andere dieren als katten en paarden is dit erg handig. Zeker wanneer u over een groot landgoed beschikt is het fijn om te zien waar uw dier zich bevindt.

De tracker is standaard ingesteld om in de hele EU te werken. Het apparaat kan echter dusdanig worden geactiveerd dat het wereldwijd werkt. Hier wordt echter wel een meerprijs voor gerekend.

Een laatste feature van de MiniFinder Atto Pro is dat het apparaatje beschikt over een schorsindicator. Dit stelt je in staat om mee te luisteren wanneer uw huisdier uit het zicht is. Het apparaat registreert namelijk het omgevingsgeluid en sluist dit direct door naar uw mobiele device.

Kijk voor meer informatie op: https://shop.minifinder.com

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook