slider2021-3

NIEUW: BF®PETFOOD MEAT SNACKS – smaakvol en gezond voor iedere hond –

De unieke, smaakvolle en natuurlijke BF®Petfood meat snacks, de MEAT BARS en MEAT CHUNKS, zijn de ideale toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje. De meat snacks met premium kwaliteit vlees en/of vis, zalmolie of kruiden zijn van de allerhoogste Nederlandse kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. En dus 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. De toegevoegde kruiden en zalmolie bieden ondersteuning voor o.a. spijsvertering, huid, vacht, gewrichten en spieren van uw hond. De smaakvolle en gezonde honden meat snacks zijn verpakt in 100% recyclebare en handige afsluitbare verpakkingen.

MEAT BARS

De BF®Petfood Meat Bars (vleesrepen) zijn premium vlees delicatesses voor iedere hond, van puppy tot senior. De smaakvolle en gezonde hypoallergene meat bars zijn een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten van puur vlees (99%) en Schotse zalmolie (1%). 100% natuurlijk, koolhydraatvrij, graan- en glutenvrij en zonder geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Ook ideaal voor voedingsgevoelige honden. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.

De meat bars zijn er in de varianten gans, hert, kalkoen, lam en paard en zijn verpakt per 100g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

 

 

MEAT CHUNKS

De BF®Petfood meat chunks (krokante vleesblokjes) zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante beloning- of trainingsnacks voor uw hond. De krokante koolhydraatvrije beloners zijn rijk aan puur vlees en/of vis (99,8%) en bevatten daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden (0,2%). De vlees chunks zijn geheel gluten- en graanvrij, zonder zout en suiker, zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. De varianten lam en rund zijn hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron) geschikt voor voedingsgevoelige honden. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond. Voor junior, adult en senior hond.

De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

Duurzaam en smaakvol

Het Friese familie bedrijf BF®Petfood, wat bestaat sinds 1989, gebruikt enkel puur vlees voor haar meat snacks dat natuurlijk en langzaam wordt gedroogd zodat de voedingsstoffen, aroma en smaak optimaal behouden blijven. Het geselecteerde vers vlees, wat afkomstig is van gespecialiseerde slachterijen, wordt na controle verwerkt en gedroogd (meat bars) of vermalen (meat chunks). Deze speciale vers vlees verwerking is onderdeel van ons Groengarantie label. De gebruikte zalm komt uit Schotland. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. De meat snacks zijn verpakt in een handig afsluitbare en recyclebare verpakking.

                        BF®Petfood Meat Snacks…….smaakvol en gezond voor iedere hond!

Meer informatie bel 0512-541920 of mail info@bfpetfood.nl

Deel bericht

Bekijk ook