BCM Onze Hond afbeelding nieuwsbrief

Met je hond op vakantie bij RCN

Wil je samen met je hond op vakantie? Bij RCN Vakantieparken zijn ze van harte welkom. Met 18 vakantieparken midden in de prachtige natuur van Nederland, Frankrijk en Duitsland ervaar je altijd het ultieme vakantiegevoel op een unieke locatie.

Kamperen of huisje huren

Of je nu graag gaat kamperen of liever een huisje huurt, er is altijd een accommodatie die past bij jouw wensen en gezelschap. Ga met je hond heerlijk het bos in of waai lekker uit op het strand. Ook zijn er rondom de parken vele losloopgebieden te vinden.

Wandelen en fietsen

RCN biedt je de leukste en meest verrassende wandel- en fietsroutes door de omgeving rondom onze parken. Of je nu gaat wandelen of fietsen met je gezin, je partner of alleen, alles is mogelijk. Zo kun je er samen met je hond heerlijk op uit. Bij de receptie kennen ze de omgeving en bieden ze routes aan geheel naar wens.

Goed voor elkaar!

Wist je dat een verblijf bij RCN vakantieparken méér is dan een heerlijke vakantie? De gehele winstuitkering wordt besteed aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is: jij een glimlach, zij een glimlach.

Deel bericht

Bekijk ook