Banner-fokkersdag

Landelijke fokkersdag

Advertorial

Informatiedag voor honden- en kattenfokkers

Woensdag 15 April 2020 Fokker Terminal | Den Haag

Wegens het succes van vorig jaar wordt binnenkort de tweede Landelijke Fokkersdag gehouden. Deze vindt plaats op woensdag 15 april 2020 in Den Haag als aftrap van het Voorjaarsdagen Congres. De Fokkersdag wordt in samenwerking gehouden met onder andere de Raad van Beheer, de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG), het Expertise Centrum Genetica Gezelschapsdieren en verschillende specialisten diergeneeskunde.

Vooraanstaande veterinaire wetenschappers bespreken onderwerpen die van belang zijn voor het fokken van honden en katten. Een prima kans om helemaal bijgepraat te worden over de laatse inzichten en ontwikkelingen!

Dit jaar zijn de thema’s Voeding en Genetica/Erfelijkheid. We praten u bij over vers vlees voeding, voedselallergieën, giftige etenswaren voor de hond, en taurine tekort door graanvrije voeding. We bespreken de laatste inzichten in epilepsie en oogproblemen. Ook hoort u alles over het Fit2Breed programma om erfelijke ziekten en schadelijke raskenmerken te verminderen. We zullen daarnaast ook het koopcontract onder de loep nemen. Voor beide thema’s is er een geruime tijd genomen voor discussie na afloop, samen met alle sprekers.

Tenslotte zal het NDG u meenemen in alles wat een fokker moet weten over identificatie en registratie (I&R).

We verwelkomen fokkers, kynologen en iedereen die interesse heeft in dit onderwerp om deel te nemen aan dit evenement. De lezingen en paneldiscussies zullen in het Nederlands worden gehouden.

Kijk voor extra informatie en het volledige (downloadbare) programma op https://voorjaarsdagen.eu/pre-conference-dag/ en schrijf je snel in via de website.

 

Wat: Landelijke Fokkersdag

Wanneer: Woensdag 15 april 2020 van 9:00 – 17:00 uur

Waar: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag

Kosten: € 95,- exclusief BTW, inclusief lunch, koffie en thee.

Parkeren: Gratis

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een abonnement!

Neem nu een 1-jarig of een 2-jarig abonnement op Onze Hond magazine!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 15 maart geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!