Fokkersdag

Landelijke Fokkersdag (afgelast)

Dit event gaat helaas niet door i.v.m. het coronavirus.

Informatiedag voor honden- en kattenfokkers

Woensdag 15 April 2020 Fokker Terminal | Den Haag

Wegens het succes van vorig jaar wordt binnenkort de tweede Landelijke Fokkersdag gehouden in samenwerking met onder andere de Raad van Beheer, de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren, het ExpertiseCentrum Genetica Gezelschapsdieren en verschillende specialisten diergeneeskunde.

Vooraanstaande veterinaire wetenschappers bespreken onderwerpen die van belang zijn voor het fokken van honden katten. Een prima kans om helemaal bijgepraat te worden over de laatse inzichten en ontwikkelingen!

Dit jaar zijn de thema’s Voeding en Genetica/Erfelijkheid. We praten u bij over vers vlees voeding, allergieën en immuunafwijkingen, giftige etenswaren voor de hond, en taurine tekort door graanvrije voeding. We bespreken de laatste inzichten in epilepsie en oogproblemen. Ook hoort u alles over het Fit2Breed programma om erfelijke ziekten en schadelijke raskenmerken te verminderen en het ECVO oogonderzoek. U krijgt advies over het koopcontract en er is geruime tijd voor een paneldiscussie over de lezingen.

We verwelkomen fokkers, kynologen en iedereen die interesse heeft om deel te nemen aan dit evenement. De lezingen en paneldiscussies zijn in het Nederlands.

Kijk voor extra informatie op www.voorjaarsdagen.eu/pre-conference-dag/ en schrijf je snel in via de website.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook