20200213132318_IMG_4425

Kauwen is gezond

Advertorial

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen. Dit doen ze omdat zij alleen op deze manier hun tanden en kiezen op een natuurlijke wijze schoon kunnen houden. Het kauwen op zacht, taai materiaal zorgt voor schone tanden en kiezen en daardoor voor gezond tandvlees.

Wat veel mensen niet weten is dat kauwen, naast een reinigende functie voor het gebit en het voorkomen van overgewicht, ook voor rust kan zorgen.

Als een hond zijn maaltijd nuttigt, kauwt hij daar niet of nauwelijks bij. Door krachtig te kauwen op een gedroogde snack wordt er in de hersenen van de hond endorfine aangemaakt. Dit zorgt, naast een gevoel van rust, ook voor een vermindering van angst en agressie.

Maar waar laat ik mijn hond dan op kauwen?

Honden zijn dol op oren, pezen of bijvoorbeeld runderkophuid. Door het grote aanbod is er voor elke hond wel een lekkere snack te vinden. Ook voor honden met allergieën of voedselintoleranties is er keus. Er bestaan speciale snackboxen voor honden zoals de Bellobox waar je eenmalig een box kunt bestellen of deze automatisch maandelijks thuis kunt ontvangen. Zo heb je altijd iets te kauwen in huis.

Wereldwijd zien steeds meer mensen hun huisdier als onderdeel van de familie. Baasjes willen hun dier verwennen en kwalitatief de beste producten geven. De missie van Bellobox is honden net zo gelukkig maken als dat zij de baasjes maken. Dit doet Bellobox door te zoeken naar de beste en eerlijkste producten om de verschillende voorkeuren van elke individuele hond te bevredigen. Bellobox is een verrassingsbox speciaal voor honden met daarin zorgvuldig geselecteerde volledig natuurlijke snacks. De boxen zijn er in verschillende formaten afgestemd op het gewicht of de voorkeur van de hond.

Allergenen box

Ook honden met een allergie mogen en kunnen verwend worden. Bellobox biedt namelijk ook speciale hypoallergene boxen boordevol natuurlijke hondensnacks die gebruikt kunnen worden als beloning, tussendoortje of kauwkluif voor honden.

Zorgvuldig geselecteerde snacks

Bellobox bevat zorgvuldig geselecteerde, volledig natuurlijke snacks. Een verwenmoment voor de hond om naar uit te kijken, makkelijk online te bestellen en een leuke manier om kennis te maken met nieuwe natuurlijke producten en merken die men anders niet zou hebben gevonden en geprobeerd. Hoogstpersoonlijk en zorgvuldig geselecteerd.

Tips!

Pas op met botten die verhit zijn en kunnen splinteren zoals de dino-, parma- en gerookte botten. Deze botten zijn hard, gaan wel lang mee maar kunnen zorgen voor maagperforaties omdat deze botten splinteren. Diverse huid producten worden schoongemaakt met chemicaliën en worden later met lijm aan elkaar geplakt. Vanzelfsprekend wil je niet dat deze producten in het lijf van jouw hond komen. Hertengeweien worden veel gebruikt maar zijn eigenlijk niet geschikt omdat ze te hard zijn en daardoor zal het gebit eerder slijten en misschien zelfs afbreken. Tot slot, laat je hond niet alleen tijdens het kluiven en ruil het laatste stukje om voor bijvoorbeeld zijn favoriete speeltje om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Jij wilt toch ook het beste voor je hond?

Klik hier op de Bellobox met korting (kortingscode: ONZEHOND) te bestellen! Ontvang 15% korting (geldig tot 31/03/2020)

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via info@bellobox.nl.

Met dank aan: https://www.instagram.com/thelegendofodin/

 

 

 

 

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een abonnement!

Neem nu een 1-jarig of een 2-jarig abonnement op Onze Hond magazine!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 2 maart geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!