Copyright © Lakerveld Fotodesign | http://www.lakerveld-fotodesign.nl

Kan Een Hond De Was Doen?

Moet je eens proberen om zonder uit je rolstoel te duikelen de was in en uit de wasmachine te krijgen. Je kunt het je hond vragen. Natuurlijk, maar dat eist nogal wat training…

Stichting De Hond Kan De Was Doen (DHKDWD) zamelt geld in waarmee honden kunnen worden opgeleid om kinderen en volwassenen met een beperking een zelfredzaam en dus vrijer leven te laten leiden.

Een landelijke ANBI-stichting, onafhankelijk, met CBF keurmerk, die samenwerkt met geaccrediteerde scholen voor assistentiehonden, met teamcoaching aan huis!  Dit betekent dat je je eigen puppy opvoedt en samen met een instructeur vanuit jouw huis gaat trainen. Rekening houdend met jouw vragen en behoeften. Er komen touwtjes aan laden en deuren en hier en daar een sticker als hulpmiddel voor het leerproces van de hond.

Deze trouwe viervoeters, maatjes voor het leven zijn de beste vrienden van de mens. Een assistentiehond kan een grote positieve impact hebben op je leven!

Assistentiehonden kunnen helpen met dagelijkse handelingen, maar ook ondersteunen bij Autisme, PTSS en signaleren van noodsituaties (epilepsie, diabetes)

Wanneer de zorgverzekering of gemeente (WMO) geen oplossing in de vorm van vergoeding van een opleiding bieden, dan is Stichting De Hond Kan De Was Doen vaak een laatste strohalm. Daar kan je dan nog wél een aanvraag doen!

Denk je dat een assistentiehond voor jou een toegevoegde waarde is en kom je er met de Zorgverzekeraar of gemeente (WMO) niet uit, neem dan contact op met Stichting DHKDWD.

Twijfel je of een hulphond wat voor jou is?

Neem contact op: www.dehondkandewasdoen.nl

Wilt u dit Goede Doel steunen? Giften zijn fiscaal aftrekbaar! Met uw steun verandert u levens van kinderen en volwassenen met beperking!   www.dehondkandewasdoen.nl/doneren/

Helpt u mee? Zonder uw hulp kunnen wij niet verder! Iban NL35INGB 00000 70006        Bedankt vast!

Foto: Copyright © Lakerveld Fotodesign |  http://www.lakerveld-fotodesign.nl

5/5 - (3 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook