DOC Amsterdam 02

Hoogwaardige huisvesting voor DOA Amsterdam

Het DOA in Amsterdam is al meer dan 100 jaar een gerenommeerd dierenasiel in Amsterdam. Dieren komen op de eerste plaats. Met veel toewijding en vertrouwen werken de mensen bij DOA Amsterdam om de – veelal zieke en/of getraumatiseerde honden – een tweede leven te geven. Dierenwelzijn en werkgemak is belangrijk: daarop wordt ondere ook geselecteerd bij de aanschaf van kennels. Al in 2006 leverde Fencing en Kennels by Nooyen 200 professionele binnen- en buitenkennels en 120 kattenverblijven.

Aanpak op maat

Ieder dier bij DOA Amsterdam krijgt een aanpak op maat. Daarom werken de mensen samen – van dierenarts tot verzorger en van fysiotherapeut tot gedragsdeskundige – aan een zorgplan op maat wanneer een dier binnenkomt bij DOA om het dier een tweede kans te geven 

Professionele kennels als basis voor dierenwelzijn

Wanneer we spreken over dierenwelzijn is huisvesting daar onlosmakelijk mee verbonden. De kennels van Nooyen staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardig materialen. De kennels zijn geïnstalleerd in 2006 en zijn nog steeds oerdegelijk. Het werkgemak is hoog en er is goed doorgedacht op belangrijke details zoals deurtjes, kunststof tussenwanden, het verrijdbaar maken van de kattenverblijven.Doel is dat de dieren hun natuurlijk gedrag zoveel mogelijk kunnen vertonen en dat ze zich thuis voelen.

Nooyen Fencing & Kennels

Nooyen Fencing & Kennels is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de productie van maatwerk op het gebied van kennels, (industrie)hekwerken en (sier)poorten. Mede door deze ervaring is Nooyen blijvend in staat wensen van klanten om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail. Nooyen kennels worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van kennelinrichting. Steeds vaker worden dierenasiels en honden- en kattenpensions uitgerust met Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie: https://www.fencingkennels.com of bel +32 11 66 16 22.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook