IMG_4877.PNG

Honden en katten en katten en honden

We houden van elk klein harig ding van hen; vanaf het moment dat ze klein en hulpeloos zijn, terwijl ze zich nestelen in ons hart, ons thuis en ons dagelijks leven, tot wanneer ze ouder zijn en extra zorg nodig hebben.

Honden en katten en katten en honden. Ze houden ons gezelschap, verwarmen ons hart en maken ons aan het lachen. En, als je bent zoals ons, doe je je uiterste best voor je huisdier; je doet alles wat je kan om ze zo gezond, veilig, actief en blij te houden.

Bij Petcurean maken we premium kwaliteit voeding die goed is voor huisdieren, om onze honden en katten te helpen om het meeste uit hun leven te halen samen met ons. Dat hebben we altijd gedaan, sinds dag één toen twee goede vrienden een klein familiebedrijf begonnen in de Fraser Valley van Brits Colombia, Canada.

Ze werden gedreven door het idee dat huisdieren beter verdienen: dat huisdieren voeding verdienen die gemaakt is met dezelfde liefde en zorg als bij het bereiden van maaltijden voor onze eigen familie.

Tot op de dag van vandaag blijft Petcurean onafhankelijk en leeft volgens de regel van: kwaliteit voorop, huisdieren eerst, zonder compromissen.

Wij zijn huisdiermensen, eigenaren van huisdieren, huisdieradvocaten en ja meer dan een beetje geobsedeerd door goede voeding voor huisdieren. Je zou ons moeten zien als we praten over welke recepten we zouden moeten gaan maken; welk vlees, groente en het fruit we zouden moeten gebruiken; van welke boer of producent we zullen inkopen en welke smaken we moeten overwegen.

Het is niet genoeg om een nieuw recept te ontwikkelen om zo een nieuw recept te hebben; onze voeding moet het beter doen dan dat, onze voeding moet helpen om huisdieren gezond en blij te houden. Denk er eens over na; een klein brokje bevat alle ingrediënten… de eiwitten, de koolhydraten en vetten, de vitamines en mineralen die jouw huisdier nodig heeft om zijn leven in stand te houden.

Ja, bij elke beslissing die we maken, elk recept dat we ontwikkelen, komen huisdieren op de eerste plaats. Dat is wat we altijd hebben gedaan hier bij Petcurean. En dat is wat we altijd zullen blijven doen.

Onze gezondheids- en voedingsspecialist, Michele Dixon, zegt dat een beetje kennis goud is als het gaat om het kiezen van de juiste voeding voor onze huisdieren, maar dat het leren daar niet moet stoppen.

Ze biedt deze snelle cursus aan voor het kiezen, voeren en bewaren van voeding voor uw hond of kat:

  • Om te beginnen, koop de voeding voor je huisdier bij een dierenspeciaalzaak met deskundig personeel, die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste voeding voor de behoeften van je hond of kat, op basis van de leeftijd, grootte, ras en activiteitenniveau van jouw huisdier.
  • Koop niet op basis van prijs alleen. Kies een voeding gemaakt met hoge kwaliteit ingrediënten, zoals vleesmeel (bijvoorbeeld kippenmeel of zalmmeel) of vers vlees, verse groenten, fruit en bessen.
  • Lees de voedingsrichtlijnen op de verpakking op basis van het gewicht van jouw huisdier. Hoge kwaliteit diervoeding kan hogere energiewaarden hebben, zodat je je huisdier minder hoeft te voeren.
  • Kies een voerbak van duurzaam, niet poreus materiaal die gemakkelijk schoon te maken is, geen bacteriën vasthoud en waar niet op gekauwd kan worden door je huisdier.
  • Gebruik een speciale schep of lepel om de aanbevolen hoeveelheid te kunnen voeren.
  • Als de zak geen sluiting heeft, knijp zo veel mogelijk lucht uit de zak en rol de zak naar beneden, of bewaar de voeding in een luchtdichte verpakking op een koele droge plaats. Zet niet opgegeten nat of ingeblikt voedsel direct koel.

Dit artikel is in samenwerking met Upets.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook