18139-HFC_FB-Maxi_dec_Onze-Hond_02

HobbyFirst Canex Maxi voor grote (opgroeiende) honden

Speciaal voor grote (opgroeiende) honden heeft HobbyFirst Canex Maxi producten ontwikkeld. Heeft je grote viervoeter aanleg voor spijsverteringsproblemen of een gevoelige huid? Of heeft je hond de neiging om zijn bak in één keer leeg te schrokken? Ook daarvoor heeft Canex een geschikte én uiterst smakelijke brok binnen het Maxi-assortiment!

HobbyFirst Canex heeft speciaal voor grotere (ras)honden vier Maxi-producten ontwikkeld. Het Maxi-assortiment bestaat uit twee soorten brokken voor volwassen honden en twee soorten Puppy-Junior Brocks, speciaal ontwikkeld voor opgroeiende pups van grote rassen. De Adult Brocks Maxi heeft een groter formaat, dat ervoor zorgt dat honden de brokken niet snel naar binnen kunnen schrokken. Is je hond een moeilijke eter of heeft hij last van spijsverteringsproblemen? Probeer dan Adult Fish & Rice Maxi. Deze brokken dragen bovendien bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Voor pups van grotere hondenrassen is een goede opbouw van skelet en spieren extra belangrijk. De Puppy-Junior Brocks Maxi en de Puppy-Junior High in Fish & Rice Maxi bevatten daarom een aangepaste hoeveelheid calcium en eiwitten. Zeker de visvariant wordt erg enthousiast door uw viervoeter ontvangen!

Voor meer informatie, kijk op www.hobbyfirst.com/canex

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook