18143-HFC_Advertorial-Grainfree_Onze-Hond

HobbyFirst Canex Grainfree: licht verteerbaar, vol van smaak!

Advertorial

HobbyFirst Canex Adult Grainfree is een licht verteerbare, complete voeding voor volwassen honden, gemaakt van uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. En dát proeft je hond!

HobbyFirst Canex Adult Grainfree is geschikt voor alle honden(rassen), maar in het bijzonder voor viervoeters die overgevoelig zijn voor granen. De brokken bevatten namelijk geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Dat maakt dat deze hypoallergene voeding juist bij uitstek geschikt is voor honden met overgevoeligheid voor granen of met spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht hebben.

Vanzelfsprekend zijn de smakelijk brokken van HobbyFirst Canex Grainfree nauwkeurig uitgebalanceerd. Dat betekent dat ze exact de juiste hoeveelheid benodigde voedingsstoffen bevatten, afgestemd op de levensfase van je viervoeter. Naast HobbyFirst Canex Grainfree Adult, is er namelijk ook HobbyFirst Canex Grainfree Puppy-Junior, speciaal voor opgroeiende honden. Deze voeding voldoet volledig aan de voedingsbehoefte van (opgroeiende) pups, ook voor pups met een gevoelige spijsvertering. Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 12 kilo. Voor meer informatie, kijk op www.hobbyfirst.com/canex.

Dit artikel is een samenwerking met Hobbyfrist Canex.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een abonnement!

Neem nu een 1-jarig of een 2-jarig abonnement op Onze Hond magazine!

Een magazine vol prachtige hondenrassen, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 9 februari geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!