1200x801

De stofzuiger voor huisdiereigenaren

Ken je dat gevoel? Je houdt zielsveel van je huisdier, maar die háren! Met een dier in huis heb je al snel last van extra rommel of nare geurtjes. Drijven de rondvliegende haren van je trouwe viervoeter je om de oren? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je gevonden: onze zakloze stofzuiger van écht Duitse kwaliteit: maak kennis met de Cycloon Hyrbid Family & Pets.

CYCLOON HYBRID FAMILY & PETS

De oplossing komt in de vorm van een kleine oranje krachtpatser, namelijk de CYCLOON HYBRID FAMILY & PETS van het Duitse merk Thomas. Deze zakloze stofzuiger heeft een aantal bijzondere krachtige eigenschappen. Hij is speciaal gemaakt om je nog meer te laten genieten van je huisdier. De krachtige 1700 watt motor zorgt ervoor dat de stofzuiger een hoog zuigvermogen heeft. Met deze motor zuigt hij niet alleen gemakkelijk de dierenharen op, maar ook vloeistoffen. Van gemorste frisdrank of het gemorste water uit het waterbakje van je huisdier, met de cycloon zuig je alles gemakkelijk op.


Allergieën

De oranje krachtpatser heeft niet alleen een hoge zuigkracht, hij filtert de lucht ook nog eens vier keer. Deze filtering zorgt ervoor dat het pollen en allergenen in de lucht vermindert. Perfect als je last hebt van allergieën. De Duitse huid- en allergiehulp raadt de CYCLOON HYBRID FAMILY & PETS dan ook aan voor mensen met allergieën. Dit komt door de hoge mate van scheiding van allergenen in
het waterfilter van de stofzuiger.

Wat maakt de Cycloon Hybrid Family & Pets uniek:

  1.  Geen stofzuigerzak nodig
  2.  Motorvermogen: 1700 Watt: zeer hoge zuigkracht
  3. Drie zuigstanden inclusief stroombesparende eco-stand
  4. Geschikt voor mensen met allergieën: dubbele filtering dankzij de 2 boxen
  5. Standaard 2 jaar garantie met verlening van 12 maanden indien je deze activeert op thomas-register.net
  6.  Gemaakt in Duitsland

Benieuwd naar de ervaring van andere huisdiereigenaren die al met deze oranje krachtpatser samenwerken? Bekijk al onze reviews! Wil jij op de hoogte blijven van de leukste huisdieren posts, weetjes en winacties? Volg dan de Thomas Facebook pagina.

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email
Bekijk ook