De verspreiding, met een oplage van 30.000 exemplaren, gebeurt middels abonnementsbasis en losse verkoop. Ons BCM MEDIA- promotieteam is op grotere internationale tentoonstellingen aanwezig om deze uitgave onder de aandacht, van het publiek en de exposant, te brengen.

Samenwerking Raad van Beheer en Onze Hond

Wij publiceren de nieuwsbrief Raadar van Raad van Beheer; de echte kynoloog, bestuursleden en keurmeesters hebben daardoor altijd ons magazine in huis. Voor iedere hondenliefhebber, is ‘Onze Hond’ interessant. Dit daar wij iedere uitgave informatie geven over zaken zoals opvoeding, gedrag, voeding, medische aspecten, showverslagen en sport en spel. Met de adressen van instanties welke zij daarvoor kunnen contacteren. Doelgroep mensen boven de 25+ jaar met een actief leven en die graag hobbymatig, dan wel professioneel met honden bezig zijn.

‘Onze Hond’ biedt u het volgende: alle denkbare, up to date, informatie omtrent onze geliefde viervoeter met betrekking tot fokken, opvoeden, trainen, gedrag, tentoonstelling, hondensport, medische informatie, verzorging, kynologische kennis en geschiedenis.

Onze Hond: sinds 1985

Kortom, alles wat de hondenliefhebber wil lezen en weten – en dat al sinds 1985!
Iedere maand wetenswaardigheden – niet alleen voor de doorgewinterde kynoloog, maar voor iedere geïnteresseerde hondenbezitter. Tien keer per jaar boordevol artikelen naar de nieuwste inzichten, geschreven door échte kenners. En twee maal per jaar een extra aantrekkelijk dubbeldik nummer!

CONTACTGEGEVENS
E-mail: wendy.soeteman@bcm.nl
Telefoon: 040 – 844 7644 (bereikbaar op dinsdag en donderdag)