Winnershow

Winner weer op eigen benen

De jaarlijkse Winner Show, de grootste, oudste en bekendste hondenshow van Nederland, keert terug als zelfstandige show. Op 25, 26 en 27 november zal de show in de WTC Expo Leeuwarden gehouden worden, met naar verwachting zo’n 5000 inschrijvingen.

In 2019 organiseerde de Raad van Beheer de Winner Show in combinatie met de Kerst Show in Gorinchem. Vanuit de achterban werd echter de wens uitgesproken om de Winner weer als zelfstandige show te organiseren, met de allure die men van deze show gewend was. 

Raad van Beheer-directeur Rony Doedijns vertelt: “Wij geven gehoor aan deze wens en maken van de Winner Show weer een zelfstandige show, met veel dank aan de organisatie van de Kerstshow, Kynologen Club Nijmegen en Omstreken voor de prettige samenwerking! De nieuwe locatie, de WTC Expo te Leeuwarden, is nieuw en toch vertrouwd. In 2011 organiseerden we er de Euro Dogshow en tot 2012 vond er de jaarlijkse Paas Hondententoonstelling plaats. Het laatste weekend van november 2022 zien we elkaar in Leeuwarden!”

Deel bericht

Bekijk ook