Sally

Ondeugendste hond ter wereld?!

In deze nieuwsbrief hebben we ook nieuws over een andere bijzondere hond. Niet omdat ze ‘s werelds grootste of mooiste is, maar wellicht wel de ondeugendste hond.

Hoeveel geld versnipperde hond Sally?! 

Dat puppy’s behoorlijk wat geld kosten, weet iedereen. Sally, een Belgische Golden Retriever maakte het echter wel heel bont. Sally’s eigenaar had een envelop, gevuld met 1.500 euro, op het aanrecht laten liggen. Het bedrag was bedoeld voor de aankoop van een auto. Sally had echter een ander doel, ze zag het geld aan voor… Hondenspeelgoed.

Hond versnippert geld
In de twee uren dat haar baas haar alleen liet met het geld, wist zij zowel de envelop als de inhoud deskundig te versnipperen. De boel weer met plakband aan elkaar plakken bleek onbegonnen werk, dus belde Sally’s eigenaar met de Nationale Bank van België. Met een tas vol geldsnippers reisde hij naar Brussel en daar bleek dat meer dan de helft van het bedrag nog aanwezig was. De rest was spoorloos verdwenen…

Voorzichtiger zijn
De man geeft aan niet kwaad te zijn op zijn hond. “Ik neem het alleen mezelf kwalijk. Ik had voorzichtiger moeten zijn.”

Deel bericht

Bekijk ook