Klik op een strandbal en win mooie prijzen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Winactie loopt t/m 1 augustus. Winnaars krijgen op 2 augustus peroonlijk bericht.

Prijs: Trixie's Universeel achterhek

Zomer is reistijd: wij hebben veel nuttige producten als je met je hond op pad wilt. Te voet, met de auto, op de fiets, met de bus, trein of het vliegtuig, met de passende accessoires wordt de reis niet alleen gemakkelijker en comfortabeler voor zowel jezelf als je hond, maar ook veiliger.

Prijsvraag: Wij hebben een compleet assortiment voor onderweg. Hoe heet deze productlijn van ons?

Antwoord is te vinden op onze website.

Beide producten samen hebben een verkoopprijs waarde van € 228,99

Prijs: Win een Smoofl Hondenijs Starterkit van The Dog Lounge

The Dog Lounge webshop is een online winkel voor honden artikelen. De shop is in 2013 gestart en verkoopt alleen producten waar de eigenaren zelf achter staan, die zij zelf hebben getest of ook zouden gebruiken voor hun eigen honden. Of je nu op zoek bent naar een standaard halsband of een wat luxere, naar een lekker tussendoortje of juist naar trainingskoekjes. Je vindt het in deze webshop.

Zo ook de Smoofl Hondenijs Starterkit. Hiermee maak je met gemak een lekker ijsje voor je hond. Zelf ijsjes maken was altijd al een leuke vakantie-activiteit voor jong en oud. Nu wordt het dat ook voor je hond. In de giftbox zitten 2 smaken voor in totaal 16 ijsjes en zijn laag in calorieën, granenvrij en glutenvrij. Inclusief eetbare ijsstokjes.

Verkoopprijs product: 
€24,95

Prijsvraag: Hoeveel pagina’s met koelproducten heeft The Dog Lounge?

Je vindt het antwoord op deze website.

Prijs: Win een product naar keuze van Organimal!

Organimal heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Oosterse en Westerse kruiden in combinatie met diergeneeskunde. Wij bieden natuurlijke, effectieve supplementen aangevuld met relevante kennis ter ondersteuning van een optimale gezondheid van uw huisdier. Onze geconcentreerde formules zijn op natuurlijke basis, vrij van chemische toevoegingen, zonder onnodige vulmiddelen en geheel veilig in gebruik. Ook onze voedingslijn is in lijn met deze filosofie waardoor u uw huisdier optimaal kunt ondersteunen.

Prijsvraag: Noem 6 van de 12 categorieën op de homepage van Organimal

Je vindt het antwoord op deze website.

Organimal zomerwinactie

Win: Lowita's Verwenpakket

Bij Lowita kunt u terecht als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit hondenbrokken of kattenvoeding. Van puppy’s tot overactieve volwassen honden of luie huishonden. Voor elke type hond hebben we geschikte brokken in huis. Uiteraard gemaakt van premium voeding zoals uw huisdier het verdiend. In het pakket bevinden zich:

  • Graanvrij Super Premium zalm & aardappelen 20KG
  • Graanvrij Botjes mix 500gr
  • Pensbotjes 500gr
  • Rollsticks 100 stuks
  • Shampoo Tea Tree 500ml
  • zalmolie/schapenvet 500ml

Prijsvraag: Welke shampoo heeft een verzachtende werking bij insecten of parasietenbeten? 

Het antwoord is te vinden op de website van Lowita.

Het Lowita verwenpakket heeft een verkoopprijs t.w.v €100,00.

Prijs: Een EHBO setje in etui van Maxani

Maxani Animal Healthcare BV is een Nederlands bedrijf dat zich 100% richt op de veterinaire dermatologie. De verzorgende Maxani producten bevatten een hoge concentratie ceramiden, hyaluronzuur en essentiële vetzuren. Deze zorgen voor een gezonde en sterke huidbarrière. Een aantal voorbeelden van producten ontwikkelt door Maxani zijn de huidshampoos voor verschillende huidaandoeningen, Cleanser spray om wonden en hotspots te reinigen. Maxani geeft in de zomeractie een EHBO setje in etui weg!

Prijsvraag: Welke geur heeft de Maxani AtopOat huidshampoo?  

Het antwoord is te vinden op maxani.nl

Prijs: Een zomerbox van Bellobox

Bellobox lanceert de zomer box!

Na het grote succes van onze voorjaarsbox is nu de zomerbox te verkrijgen. Iedere themabox zit vol heerlijke natuurlijke snacks en bevat bovendien ook nog twee leuke thema items. Deze box is daardoor voor elke hond een cadeautje.

Ook voor honden met een allergie of intolerantie is de themabox geschikt. Zo is deze box als hypoallergene variant te bestellen of kan je de themabox upgraden met kauwsnacks.

De themaboxen hebben een gelimiteerde oplage dus bestel jouw box snel via de website.

Je hebt al een themabox vanaf €29,99 of bestel alle vier de thema’s vanaf €99,99.

Prijsvraag: Welke thema items zitten er in de zomerbox?

Het antwoord is te vinden op www.bellobox.nl

Prijs: Win een duurzaam hondenluik van Tomsgates!

De duurzaamste hondenluiken? Die vind je bij Tomsgates. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we perfect wat een kwalitatief luik moet hebben om zowel hond als baasje te plezieren.

Onze luiken bestaan in drie verschillende varianten, maar we bieden ook maatwerk aan, waarbij je de grootte en afwerking helemaal zelf kiest. Voor elke hond, groot of klein, is er dus het perfecte Tomsgates luik. 

Daarnaast kan je bij ons terecht voor deur-, muur- en zelfs raamluiken. De installatie kan gebeuren met een handige doe-het-zelf gids of door onze installateurs. Na de plaatsing is het luik helemaal klaar voor gebruik en kan je genieten van een elegant, winddicht en geïsoleerd hondenluik dat geen klap-geluiden maakt en je dier alle vrijheid gunt. Ontdek op www.tomsgates.com welk model bij jou en je trouwe viervoeter past!

Prijsvraag: Wat zorgt ervoor dat de luiken van Tomsgates zo geruisloos zijn?

Het antwoord is te vinden op de website van Tomsgate