Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

ONZE HOND UITGAVE 07-2017

De nieuwe uitgave van ONZE HOND ligt vanaf 18 augustus bij uw tijdschriftenwinkel voor u klaar boordevol interessante artikelen:

 

            Kortaf: Korte berichten, groot nieuws

            Portret: Norrbottenspets

            Puzzel: Doe mee en win!

            Gedrag: De blinde hond

            Tentoonstelling: Echt 2017

            Puppies: Onze kleine advertenties

            Interview: Tom Coronel

            MG Column: Geen mening

            Jubileum: Een eeuw VDH

            Raadar XL: Evaluatie DNA afstamming

            Officiële Mededelingen: Van de Raad van Beheer

            MG Neuzen: Opvoeding en gedrag

            Aankondiging Hond2017: Holland Cup en Winnershow

            MG Opvoeding en Gedrag: Niet meer trekken aan de lijn

            Kynologische Kennis: Staande Hond, Type Spaniel

            MG Hondentaal: Niets is wat het lijkt

            Gedrag: Waarom blijven mensen een ongezonde hond kopen?

            Leren met Lappi en Pete: Hogere aardrijkskunde

            Hondsbrutaal: In gesprek met Mark Wisman

            Ras en Kynologen Clubs: Belangrijke adressen

            Dogtails: De laatste nieuwtjes...

 

GRATIS ONLINE LEZEN

Ons papieren tijdschrift is nu ook digitaal te lezen voor abonnees. Wil je Onze Hond vanaf je computer of tablet lezen? Volg dan de volgende stappen.


  1. Ga naar de website https://media.bcm.nl en klik op Account Aanmaken. Kies zelf een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  2. Vul je klantnummer in. Kun je dat niet vinden? Je vindt het op je factuur of op het adresbriefje onder de plastic hoes van je tijdschrift.
  3. Is het gelukt? Dan kun je vanaf nu iedere editie van Onze Hond ook online lezen. Ook heel handig voor onderweg!

 

NUMMER VAN ONZE HOND GEMIST?

Koop ‘m via: shop.bcm.nl

 

IN MEMORIAM

Op 17 juli is keurmeester A.D. Scholten op 77-jarige leeftijd overleden. Arend Scholten was groepskeurmeester voor rasgroep 3, Terriers. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

 

ELKE MAAND EEN WINNAAR

Winnaar van de puzzel in Onze Hond juni werd Angelika Pöhland uit Noordwijk. Het trefwoord was Stabiliseringsfase. Zij mag op: www. zooadventure.nl kiezen uit de fraaie Adisa Zoo Adventure laarzen.

 

SAMENWERKING

De therapeutische inzet van honden is aan een enorme opmars bezig in Nederland. De groeiende vraag naar de inzet van therapie- of bezoekhonden maakt dat adequate kennis over effectieve inzet van deze honden noodzakelijk is. Daarom gaan Stichting Contacthond en de Martin Gaus Academie hun krachten bundelen. Meer informatie: www.contacthond.nl en www.martingausacademie.nl

 

RECORD AAN GRATIS INGREPEN

Stichting Dierenhulp hoopt dit jaar maar liefst 2100 dieren gratis te steriliseren voor een bevolkingsgroep die het zelf niet kan betalen op onze BES eilanden (Bonaire, Eustatius en Saba), waar dierenwelzijn niet is geregeld. Steriliseren is de aanpak bij de bron. De jeugd wordt betrokken bij de projecten en leren zo respect voor dieren te krijgen. Informatie op www.dierenhulp.nl

 

FELCAN HONDENDAG

Op zaterdag 21 oktober houdt Stichting FelCan voor de 14de keer de jaarlijkse Hondendag met een interessant en breed programma in de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Aanmelding en programma staan op de website www.felcan.nl

 

100 BORDEAUXDOGGEN

Op zondag 24 september is er voor de zesde maal een wandeling met meer dan 100 Bordeauxdoggen georganiseerd op recreatiecentrum Besthmenerberg te Ommen. Informatie: Patricia Jonker, tel.: 06-14113504, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WALK FOR DOGS 2017

Op zaterdag 26 augustus vertrekt Monique Dubbeldam met haar honden Indy, and Faye

vanuit Utrecht te voet naar Boekarest om aandacht te vragen voor zwerfdieren in Europa. Dus 2 honden, 1 baas, 6 landen, 2017 km, 2 maanden wandelen: “Walk for dogs 2017”. Meer informatie op www.walkfordogs2017.nl en www.facebook.com/walkfordogs2017/

 

pets-expert.nl

pets-expert.nl