Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

            

ONZE HOND UITGAVE 05-2017

De nieuwe uitgave van ONZE HOND ligt vanaf 26 mei bij uw tijdschriftenwinkel voor u klaar met maar liefst 100 pagina's boordevol interessante artikelen:

            Hond van de Maand: Picardische Herdershond

            Portret: Maltezer

            Training: Aaihonden bij de politie

            Puzzel van de maand

            Tentoonstelling: Goes 2017

            Column: Leuke gabber

            Interview: Dionne Slagter

            Beeldig: De groene hond

            Gedrag: Houden ze ons voor de gek?

            Officiële Mededelingen: Van de Raad van Beheer

            MG Neuzen: Opvoeding en Gedrag

            Spreekuur: Osteopathie

            Raadar XL: Genetisch onderzoek Markiesje

            MG Column: Net als vroeger

            Gedrag: Heeft hij er wel zin in?

            MG Hondentaal: Waar is de mol?

            Tentoonstelling: Leiden 2017

            MG Opvoeding en Gedrag: Laat los!

            Kynologische Kennis: Continentale Staande Honden

            MG Leren met Lappi en Pete: Op het matje

            Hondsbrutaal: Ineke Groen

            Dogtails: De laatste nieuwtjes...

 

En met daarin o.a. deze korte berichten:

 

GRATIS ONLINE LEZEN

Ons papieren tijdschrift is nu ook digitaal te lezen voor abonnees. Wil je Onze Hond vanaf je computer of tablet lezen? Volg dan de volgende stappen.


  1. Ga naar de website https://media.bcm.nl en klik op Account Aanmaken. Kies zelf een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  2. Vul je klantnummer in. Kun je dat niet vinden? Je vindt het op je factuur of op het adresbriefje onder de plastic hoes van je tijdschrift.
  3. Is het gelukt? Dan kun je vanaf nu iedere editie van Onze Hond ook online lezen. Ook heel handig voor onderweg!

 

NUMMER VAN ONZE HOND GEMIST?

Koop ‘m via: shop.bcm.nl

 

TAIWAN VERBIEDT ETEN VAN HONDEN

Het parlement in Taiwan heeft een wet goedgekeurd die een einde moet maken aan de consumptie van honden en katten. De regering probeert met verschillende maatregelen het dierenwelzijn op het eiland te verbeteren. Er komt ook een verbod op de verkoop of het bezit van honden- en kattenvlees. Overtreders riskeren een boete van enkele duizenden euro's. Op het doden of mishandelen van dieren komt een hogere boete en zelfs een gevangenisstraf te staan.

 

BOLT WINT

Winnaar van de Farm Food Mooiste Hond van Nederland verkiezing tijdens de elfde editie van Animal Event werd Bolt, de zeven maanden oude Welsh Corgi Cardigan van Sarah Schutte uit Reusel.

 

HYPOALLERGENE FISH & RICE

Heeft uw hond last van spijsverteringsproblemen of een gevoelige huid en vacht? Dan kan dat komen door een voedselallergie. Probeer in dat geval of een hypoallergene en tarweglutenvrije voeding de situatie verbetert, zoals Canex Adult Fish & Rice dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat, licht verteerbaar is en voldoet aan de hoogste eisen. De 12,5 kg zakken kunt u nu tijdelijk voordelig proberen met cashback. Vraag ernaar bij uw dierspeciaalzaak. Informatie: www.canex.nl

 

KEURMEESTERS ERKEND

De F.C.I. en de Engelse Kennel Club hebben, na vele jaren onderhandelingen, tijdens Crufts 2017 een contract ondertekend voor de structuur en procedure rondom het per 1 mei erkennen van de exterieurkeurmeesters van beide organisaties.

 

GOEDE DOELEN CADEAUKAART

Zeven goede doelen brengen de Goede Doelen Cadeaukaart op de markt waarmee de ontvanger het goede doel van zijn of haar keuze steunt met een eenmalige gift. De kaart met een waarde naar keuze tussen de € 5 en € 150 is via goededoelen-cadeaukaart.nl en bol.com te koop. Je ontvangt de stijlvolle kaart in een mooie verpakking. De ontvanger heeft een jaar de tijd om de keuze voor een goed doel te maken. Na dat jaar wordt de waarde van de Goede Doelen Cadeaukaart verspreid over alle zeven goede doelen: Reumafonds, UNICEF, CliniClowns, War Child, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding en KNGF Geleidehonden.

 

SPORTDIERGENEESKUNDE

EduPet Education in Veenendaal wil sportdiergeneeskunde en revalidatie in Nederland naar een hoger plan tillen middels een handboek, opleidingen en een symposium. Tijdens een brainstormsessie kwamen zo’n vijftig professionals en ervaringsdeskundigen samen om te brainstormen over het werken met en behandelen van sporthonden. ‘Een geweldige opkomst’, aldus veterinary director Atjo Westerhuis van EduPet. Lees het complete verslag via www.prinspetfoods.nl/ontdek-prins/over-prins/spotlight-op-de-sporthond

 

 

pets-expert.nl

pets-expert.nl