Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 
cover OH12 2016
 
De nieuwe uitgave van ONZE HOND ligt bij uw tijdschriftenwinkel voor u klaar met daarin o.a. deze korte berichten: 

Elke maand een winnaar
Winnaar van de puzzel in Onze Hond november werd K. Kortekaas uit Utrecht. Het trefwoord was Windhondenrensport. Zij mag op: www.zooadventure.nl kiezen uit de mooie Adisa Zoo Adventure laarzen.

Praktijkmanager
Bij Aeres Hogeschool Dronten start in september de nieuwe Ad-studie Paraveterinair praktijkmanager. Dierenartsassistenten merken vaak dat de kennis over personeel en administratie onvoldoende is om als praktijkmanager te functioneren. In deze studie is er alle aandacht  voor thema’s gericht op management. Informatie, ook over de andere studies, op de website: www.aeres.nl/hogeschool

Onze beste wensen
De directie, redactie en medewerkers van Onze Hond wensen alle lezers en hun huisdieren een gelukkig en gezond 2017!

Dierenspeciaalzaak van 2016
De jury heeft Dierspecialist Haspels uit Nieuwegein, uit 21 genomineerde dierenspeciaalzaken, uitgeroepen als ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar 2016.’ Op de foto v.l.n.r.: Manon de Kort, Paul Meevis, winnend ondernemer Peter Haspels, Ton Haspels, Frans van Knapen, Gertwim de Haas en Jan Westhoff.

Tekening van Monique
De prijswinnaars die bij het afsluiten van een jaarabonnement tijdens de Winner een mooie tekening van Monique van Wijk (www.moniquevanwijk.nl) wonnen zijn mevrouw W.J.M. Goossens uit Eindhoven, mevrouw W. Brouwer uit Ridderkerk en mevrouw H.C.J. Voerman uit Menaam. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwe voorzitter
Tijdens de algemene vergadering van 3 december maakte Gerard Jipping bekend dat hij is teruggetreden als voorzitter van de Raad van Beheer. Nieuwe voorzitter is de heer mr. Jack Alberts (foto). Tevens heeft het bestuur een nieuwe vicevoorzitter aangewezen, namelijk Albert Hensema die tevens penningmeester is van de Raad van Beheer.

Hondenbladen gestopt
De verschijning van de tijdschriften De Hondenwereld en Hondenmanieren is gestopt. Directeur Eric Bruger van BCM heeft bekendgemaakt, dat de abonnees van beide bladen voortaan het maandblad Onze Hond ontvangen.

Hondendag Culemborg
Zondag 21 mei houdt K.C. Culemborg de clubmatch en hondenkeuring in combinatie met de ‘Dag van de Hond’. Informatie: www.kcculemborg.nl

Opleiding voor hondenfokkers
EduPet Education in Veenendaal, partner van Prins Petfoods, houdt op vijf zaterdagen: 18 februari, 25 maart, 15 april, 20 mei en 10 juni weer de cursus ‘Fokkerij Hond’. De opleiding heeft een brede opzet en het hoge niveau en zorgt dat hondenfokkers goed zijn voorbereid op de toekomst als het gaat om deskundig fokken. Nieuwsgierig naar hoe je als hondenfokker het verschil kunt maken? Kijk op www.edupet.nl

pets-expert.nl

pets-expert.nl