Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 
cover OH01 2016
 
De nieuwe uitgave van ONZE HOND ligt bij uw tijdschriftenwinkel voor u klaar met daarin o.a. deze korte berichten: 

Elke maand een winnaar
Winnaar van de puzzel in Onze Hond november is Nancy Peters uit Ospel. Het trefwoord was Cocktailinenting. Op: www.zooadventure.nl mag zij kiezen uit de fraaie Adisa laarzen.

Spiritual Dog Training
Sally Askew geeft een 2-daagse introductie workshop op 13 en 14 februari die zich richt op het verdiepen van de kennis van de mens-hond relatie. Informatie via telefoon: 06-23788560 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

100% leukste selfie!
Winnares van de 100% leukste selfie-actie van Dobey & Faunaland werd Marin uit Amstelveen. Zij won een jaar lang voeding van Royal Canin uitgereikt door Heiko van Boekel van Royal Canin, Sjaak Sens van Dobey enFaunaland, en Ad en Linda van de Faunaland winkel Skagerhof in Hoofddorp.

4 workshops, 1 locatie
Op 17 januari worden vier workshops aangeboden in Appeltern: Treibball, Steppen, Ttouch en Balans en Coördinatie. Kunt u niet kiezen? Schrijf dan voor twee workshops in! Informatie op: www.dogworkshops.nl

Weggegeven
Prins Petfoods heeft vijf hondenopvangen ieder 1.000 kilo Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergic voeding voor hun seniorhonden geschonken: Stichting Dierenthuis in Almere,  Dierenopvang Koningen in Balkbrug, Dieren-tehuis De Hof van Ede te Ede, Dierenasiel Crailo in Hilversum en Dierenthuis ’s-Hertogenbosch.

Superhelden lopen gewoon op straat
KNGF Geleidehonden knipoogt in de nieuwe campagne naar superhelden Spiderman, Superman en Batman. Maar er zijn ook superhelden in het echte leven met een echt superheldenoutfit: en dat is de geleidehond! De campagne van het KNGF is te zien op internet en op abri’s op straat.

Welkom op Texel
Texel is uitermate hondvriendelijk. Niet alleen mogen de honden er vrij over het strand en door het bos rennen, het eiland biedt ook volop andere faciliteiten voor viervoeters en hun baasjes, zoals de hondenwasserette, workshops met een hondencoach, en restaurant en strandpaviljoen waar je met de hond welkom bent. Info: www.texel.net

Cursus KK2
Kynologenclub Culemborg houdt in 2016 een cursus Kynologische Kennis 2 op vijf zaterdagen die begint op 9 januari van 10.00 tot ± 16.00 uur. Informatie tel.: 0344 880216 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de prijzen
Maritha Kok van Dierenartsenpraktijk Oost-Betuwe uit Bemmel won de titel Paraveterinair van het Jaar 2015. Acht finalisten traden aan in paraveterinair trainingscentrum van Groenhorst  Barneveld. Sharon Gonggrijp werd tweede en Astrid Smit derde.

Pet beurs
Op 21 en 22 februari vindt in het Kortrijk Xpo in België de Anido, dé professionele ontmoetingsplaats voor de pet care branche in de Benelux plaats. Het belooft een sterke editie te worden met veel aandacht voor nieuwigheden.

pets-expert.nl

pets-expert.nl