Camping Overijssel Ommerland (44)

Op vakantie met je hond bij Ommerland

Wil je er even lekker tussenuit samen met je hond? Dat kan bij Camping Ommerland! De camping ligt midden in de bossen van Vechtdal Overijssel en biedt eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden. Huur een bungalow, chalet of glamping lodge, of verblijf in een eigen tent of caravan. Bij Ommerland mag je ook nog eens tot 4 honden gratis meenemen. Gegarandeerd genieten van de natuur in combinatie met uitgebreide faciliteiten, samen met je hond!

Camping Ommerland is een plezier voor jong en oud. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad mét spectaculaire familieglijbaan, speel in één van de speeltuinen, klim en klauter in het klimbos of maak een buitenrit met paard door de prachtige omgeving. ’s Ochtends haal je verse broodjes bij de supermarkt en ’s avond kan je lekker snacken bij de Kwalitaria. Ook is er een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden tijdens de vakanties. Van knutselen tot een huttenbouwfeest en van en spooktocht tot wateractiviteiten, het is er allemaal! Ook voor de tieners is er genoeg te beleven. Zij kunnen samen chillen en vakantievrienden maken in de Chill Out.

Camping Ommerland denkt niet alleen aan plezier voor jou, maar ook voor je hond. Naast de mogelijkheden in de omgeving van Ommerland, zijn er ook handige hondenvoorzieningen op het park. Je hond kan lekker losrennen op het hondenspeelveld en samen spelen en ravotten met andere honden. Van al dat rennen en vliegen is de kans groot dat je hond vies is geworden. Dat geeft niet, want hij is zo weer schoon na een verfrissende wasbeurt in de hondendouche. Wil je samen met je hond actief aan de slag, ga dan samen op cursus of volg een training bij hondencentrum WRAF (gewoon op de camping). Kortom, ook voor je hond is er bij Ommerland oneindig veel speelplezier!

Komen jullie samen genieten van een vakantie in eigen land bij Ommerland? Kijk voor meer informatie op www.ommerland.nl of op onze sociale media.

4/5 - (1 stemmen)

Deel bericht

Bekijk ook