Doggydating honden in zee

Hondenwandelingen, maak er een uitje van!

Natuurlijk weet je dat honden roedeldieren zijn. Ze stammen af van de wolven, maar zijn zo geëvalueerd dat ze eigenlijk nooit écht volwassen worden. Daarom zijn sociale contacten met andere honden zo belangrijk en spelen ook oudere honden nog graag met elkaar.

Het is erg belangrijk dat je je hond al jong socialiseert zodat hij/zij de hondentaal goed gaat beheersen, leert waar de grenzen liggen en hoe hij/zij deze naar andere honden moet aangeven, maar vooral om lekker hond te zijn. Hoe veel je ook wandelt als baasje, niets is voor een hond zo bevredigend als deel uitmaken van een roedel. Ze wisselen hun levensverhalen uit met geuren, spelen met elkaar zoals alleen honden dat kunnen.

Met de (gratis) DoggyDating app kan je overal in Nederland en België afspreken voor hondenwandelingen. Iedere hond heeft zijn eigen profiel, net als op een echte dating app en ieder baasje kan een DoggyDate aanmaken. Zodra er een nieuwe DoggyDate in de buurt is ontvang je een melding en kan je je daarvoor opgeven. Zo’n DoggyDate is niet alleen voor de honden een feestje, maar ook voor de baasjes reuze gezellig!

Meer informatie vind je op www.doggydating.com

Deel bericht

Share on facebook
Share on print
Share on email